Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μιλγουόκι Μπακς: Συγκλονιστικός Giannis με 44 π. αλλά ήττα για Μπακς
| 2022-05-14 08:16:00

Μυθικός Giannis με 44 π., αλλά δεν έφτανε - Ήττα Μπακς 108-95 - Σε game7 η σειρά με Σέλτικς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μυθικός Giannis με 44 π., αλλά δεν έφτανε - Ήττα Μπακς 108-95 - Σε game7 η σειρά με Σέλτικς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Κυριακής (15/5, 22:30 ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί στην Βοστώνη, το κρίσιμο ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σέλτικς, με τον νικητή να προκρίνεται στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Κι΄αυτό, επειδή τα «ελάφια», έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν, καθώς ηττήθηκαν στο Μιλγουόκι με 108-95 από τους «Κέλτες», που ισοφάρισαν την σειρτά των ημιτελικών σε 3-3.

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μιλγουόκι Μπακς: Ήταν και πάλι ο κορυφαίος των πρωταθλητών, αλλά αυτήν την φορά, ήταν... απελπιστικά μόνος. Με 44 πόντους, 20 ριμπάουντ κι έξι ασίστ, ο Ελληνας άσος, αγωνίσθηκε για 41 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να... νικήσει τους Σέλτικς.

Καλή εμφάνιση και από τον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, αλλά δεν βοήθησε στην αμυντική λειτουργία, την ώρα που ο Κρις Μίντλεντον δεν αγωνίσθηκε, στερώντας σημαντικές βοήθειες από την ομάδα του. Κορυφαίος των νικητών, ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 46 πόντους, ενώ εξαιρετικοί, ήταν και οι Μάρκους Σμαρτς και Τζέϊλεν Μπράουν, οι οποίοι σημείωσαν 22 και 21 πόντους, αντίστοιχα.

Στον άλλον αγώνα της βραδυάς, ο Κλέι Τόμπσον ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και με 30 πόντους, οδήγησε τους Ουόριορς στην νίκη με 110-96 επί των Γκρίζλις και στην πρόκριση των τελικών της δυτικής περιφέρειας με 4-2 νίκες.

Πολύ καλός για τους νικητές, ήταν και ο Στεφ Κάρι με 29 πόντους, ενώ από τους Γκρίζλις, ξεχώρισαν ο Ντίλον Μπρουκς με 30 και ο Ντέσμοντ Μπέϊν, με 25 πόντους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags