Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία-σοκ για πασίγνωστο παίκτη - Απείλησε με όπλο την πρώην του!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-05-18 00:37:00

Καταγγελία-σοκ για πασίγνωστο παίκτη - Απείλησε με όπλο την πρώην του!

Sportdog Team
Καταγγελία-σοκ για πασίγνωστο παίκτη - Απείλησε με όπλο την πρώην του!

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του.

NBA: Ο Ραζόν Ρόντο φέρεται να έβγαλε όπλο μπροστά στην πρώην σύντροφό του, απειλώντας να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ, ο μπασκετμπολίστας των Κλίβελαντ Καβαλίερς απείλησε τη μητέρα των δύο παιδιών του, Άσλεϊ Μπάτσελορ κατά τη διάρκεια διένεξης.

Η 36χρονη γυναίκα υπέβαλε αίτηση έκτακτης προστασίας στο Λούιβιλ την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας προστασία τόσο για εκείνη, όσο για τον γιο της και την κόρη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έλαβε χώρα στις 11 Μαΐου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπάτσελορ ζήτησε από τον γιο της να ξεχωρίσει τα άπλυτα την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια με τον Ρόντο, γεγονός που εξόργισε τον μπασκετμπολίστα.

Όπως αναφέρει η Μπάτσελορ, ο Ρόντο ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να σπάει ο,τι έβρισκε μπροστά του, από την κονσόλα που έπαιζε με τον γιό του μέχρι τα εξωτερικά φώτα του σπιτιού και τους κάδους απορριμάτων. Η γυνααίκα προσπάθησε να «αποκλιμακώσει» την κατάσταση, αλλά ο Ρόντο φέρεται να της είπε «είσαι νεκρή». Στη συνέχεια έφυγε προσωρινά από το σπίτι και σύμφωνα με την Άσλεϊ Μπάτσελορ επέστρεψε περίπου 15 λεπτά αργότερα και άρχισε να χτυπά το παράθυρο με το όπλο του. Οταν τον είδε με το όπλο του ζήτησε να σταματήσει γιατί την τρόμαζε, αλλά ο Ρόντο όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε αλλά άρχισε να φωνάζει λέγοντας «φέρε μου τον γιο μου»! Τελικά εκείνοι που τον ηρέμησαν και τον υποχρέωσαν να φύγει ήταν οι γονείς του Ρόντο.

Η μητέρα των παιδιών λέει ότι φοβάται για την ασφάλεια της ίδιας και των παιδιών της, γράφοντας τα ακόλουθα στην έκτακτη εντολή προστασίας:

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλειά μου και για την ασφάλεια των παιδιών μου. Ο Ραζόν έχει ιστορικό εκρηκτικής συμπεριφοράς. Χτυπάει σωματικά τον γιο μας και τον αποκαλεί με ονόματα όπως 'χέ...η' και τον κατηγορεί ότι συμπεριφέρεται σαν 'σκύλα'. Ο Ραζόν επιτίθεται λεκτικά στην κόρη μας. Της αποκαλεί τα ονόματά της όπως "σκύλα και d...ead". Ο Ραζόν έχει απειλήσει πολλές φορές τη ζωή μου έχει κάνει πολλές απειλές για τη ζωή μου και ότι θα με πυροβολήσει».

Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας ότι ο Ρόντο δεν έχει μπει στη λίστα των υπόπτων για κάποιο έγκλημα και ως εκ τούτου δεν έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags