Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Αγγελόπουλων για Μπαρτζώκα - Βάζουν ξανά το χέρι στην τσέπη - 10.000 στο Βελιγράδι!
Μπάσκετ
| 2022-05-17 17:42:00

Απόφαση Αγγελόπουλων για Μπαρτζώκα - Βάζουν ξανά το χέρι στην τσέπη - 10.000 στο Βελιγράδι!

του Pick n' Scroll
Απόφαση Αγγελόπουλων για Μπαρτζώκα - Βάζουν ξανά το χέρι στην τσέπη - 10.000 στο Βελιγράδι!

Η Ευρωκούπα, το μεγάλο συμβόλαιο που τελειώνει και η επόμενη μέρα. Τι θα γίνει με τον Έλληνα προπονητή, οι μεταγραφές του καλοκαιριού και η... τρέλα στο Λιμάνι για να σηκώσουν την Ευρωλίγκα στην "ερυθρόλευκη" Σερβία.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να διεκδικήσει την τέταρτη Ευρωλίγκα της ιστορίας του και όπως είναι λογικό όλος ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός ζει και αναπνέει για το φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου.

Ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στην Σερβία και σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες ενημερώσεις, πάνω από 10.000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες της «Stark Arena». Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, λέει ότι μένουν μόλις 2 παιχνίδια, ώστε η ομάδα του να πάρει την δεύτερή της Ευρωλίγκα, αλλά οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να απαντήσουν.

Αυτή την στιγμή ουδείς στον Ολυμπιακό σκέφτεται κάτι άλλο πλην του φάιναλ-φορ, σε λίγες μέρες, όμως, αναμένεται να υπάρχει κινητικότητα. Και αυτό γιατί το καλοκαίρι, που μας έρχεται, λήγει το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στην επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι ο Μπαρτζώκας είχε υπογράψει για δυόμιση χρόνια και το τέλος αυτού του συμβολαίου έρχεται τον επόμενο μήνα.

Ο Ολυμπιακός σαφώς και θέλει να τον ανανεώσει και αυτό, που μένει να φανεί, είναι πως ακριβώς θα καταλήξουν οι συζητήσεις των δύο πλευρών. Ανθρωποι, που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να έχουν κοινή πορεία. Κάπως έτσι λογικά θα πάει το πράγμα, αν και στην Ευρωλίγκα δεν είναι λίγες οι ομάδες, που ζητάνε πολύ καλό προπονητή. Όπως η Μακάμπι και η Μπασκόνια.

Το να αφήσει, όμως, τον Ολυμπιακό για να πάει σε μία από αυτές τις ομάδες ο Μπαρτζώκας, φαίνεται απίθανο. Και στο σπίτι του βρίσκεται, και στην αγαπημένη του ομάδα, και όλα κυλάνε ρολόι και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μετά από χρόνια στην καλύτερή του κατάσταση.

Το καλοκαίρι δε που έρχεται οι Αγγελόπουλοι θα βάλουν λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ καθώς πάντα είναι υπέρμαχοι του ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Όμως, όπως προαναφέραμε, προς το παρόν μυαλό υπάρχει μόνο για το Βελιγράδι και την τέταρτη Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για μεγάλη επιστροφή Έλληνα διεθνή - Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός - "Σφήνα" από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags