Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με δίδυμο... Μπατίστ-Τσαρτσαρή ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Μεγάλη επιστροφή Νέντοβιτς
Μπάσκετ
| 2022-05-18 19:00:00

Με δίδυμο... Μπατίστ-Τσαρτσαρή ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Μεγάλη επιστροφή Νέντοβιτς

Sportdog Team
Με δίδυμο... Μπατίστ-Τσαρτσαρή ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Μεγάλη επιστροφή Νέντοβιτς

Ο Σέρβος θα πάρει τη θέση του Στέφαν Γιόβιτς στο ρόστερ του Γιώργου Βόβορα και θα αγωνίστει στις αναμετρήσεις με τον Άρη.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πάτησε παρκέ στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

Οι «πράσινοι» φιλοξένησαν τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ για ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ενόψει των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Η «είδηση» του αγώνα ήταν η επιστροφή του Νέντοβιτς στη δράση, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Στέφαν Γιόβιτς στο ρόστερ του Γιώργου Βόβορα και θα αγωνίστει στις αναμετρήσεις με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, για τον Παναθηναϊκό εκτός έμειναν οι Στέφαν Γιόβιτς (θλάση), Βασίλης Καββαδάς (θλάση), Τζέρεμι Έβανς (τράβηγμα), καθώς και οι Ντάριλ Μέικον - Χάουαρντ Σαντ Ρος, ενώ από την ΑΕΚ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ. Να σημειώσουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» είχε μια ενόχληση στο λαγονοψοΐτη, ενώ ο Κουβανός γκαρντ - φόργουορντ ένιωσε ένα τσίμπημα στη μέση. Έτσι, οι δυο τους δεν αγωνίστηκαν περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Παράλληλα, ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για μεγάλη επιστροφή Έλληνα διεθνή - Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός - "Σφήνα" από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags