Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτοί έφεραν τον Πάρις Λι στον ΠΑΟ - Έκπληξη και με… Βέστερμαν - Ξεκίνησαν συζητήσεις για "ψηλό"!
Μπάσκετ
| 2022-05-22 22:56:00

Αυτοί έφεραν τον Πάρις Λι στον ΠΑΟ - Έκπληξη και με… Βέστερμαν - Ξεκίνησαν συζητήσεις για "ψηλό"!

του Pick n' Scroll
Αυτοί έφεραν τον Πάρις Λι στον ΠΑΟ - Έκπληξη και με… Βέστερμαν - Ξεκίνησαν συζητήσεις για "ψηλό"!

Πώς έκλεισε η μεγάλη μεταγραφή και ο επόμενος μέχρι τον Ολυμπιακό. Στο Τριφύλλι έχουν... τρέλα για να πάρουν το πρωτάθλημα, όμως παράλληλα "τρέχουν" από τώρα και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Η απόκτηση του δεύτερου πλέι μέικερ και οι συζητήσεις για "τεσσάρι" και σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα την Κυριακή (22/5) τον Αρη (109-79), αλλά το βασικό θέμα της «πράσινης» επικαιρότητας δεν είναι αυτό. Είναι το ότι λύθηκε κατά μεγάλο ποσοστό το κεφάλαιο του πλέι-μέικερ για την επόμενη χρονιά με την απόκτηση του Πάρις Λι. Του δαιμόνιου γκαρντ, που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την Μονακό και είχε κάνει τρομερά δύσκολη την ζωή του Κώστα Σλούκα στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Για τον Λι αυτό, που απομένει, είναι οι υπογραφές, κάτι, που είναι πλέον θέμα τυπικό να γίνει. Ο Αμερικάνος γκαρντ θα λύσει πολλά προβλήματα στην θέση του οργανωτή, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα τον αφήσει μόνο του. Θα υπάρχει ένας ακόμη πολύ καλός πλέι-μέικερ δίπλα του με διάφορα ονόματα να έχουν ακουστεί ήδη. Όπως του Βέστερμαν, που είναι κι αυτός στην Μονακό, όπως του Ουόλτερς, που βρίσκεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού εξεπλάγησαν, που η ομάδα τους κινήθηκε τόσο γρήγορα για μεταγραφικό θέμα. Κινήθηκε, δηλαδή, ενώ παίζονται αγώνες, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το διοικητικό καθεστώς για την επόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά, όμως, υπάρχει μηχανισμός, που αποτελείται κυρίως από τον Γιώργο Βόβορα και τον Αργύρη Πεδουλάκη, που ξέρει άριστα την δουλειά και κινείται γρήγορα για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, που υπάρχουν.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να υπάρξει κι άλλη κίνηση στο άμεσο μέλλον για τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν μιλήσει και με «4άρια» και με σέντερ, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο. Όπως, έκαναν, δηλαδή με τον Λι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει με τρέλα να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά αποδεικνύει παράλληλα ότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για Ντόκεν: Του έκοβαν τα δάκτυλα με τανάλια και έκλαιγε που δεν ήταν στην απονομή (Σκληρή ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags