Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: Απασφάλισε ο Χεζόνια - Ατάκες... φωτιά για τα δημοσιεύματα - "Θα ήταν ανήθικο αν..."
| 2022-05-25 20:27:00

Απασφάλισε ο Χεζόνια - Ατάκες... φωτιά για τα δημοσιεύματα - "Θα ήταν ανήθικο αν..."

Sportdog Team
Απασφάλισε ο Χεζόνια - Ατάκες... φωτιά για τα δημοσιεύματα - "Θα ήταν ανήθικο αν..."

Πολλά ήταν τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες που ανέφεραν ότι ο Κροάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον ίδιο να απαντάει σε αυτά με προσωπική του δήλωση.

Μάριο Χεζόνια: Απάντηση στα όσα ακούγονται για συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Κροάτης παίκτης της Ούνικς τονίζοντας ότι τα σενάρια δεν έχουν βάση, ενώ σημείωσε ότι  είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ρωσική ομάδα.

«Προσωπικά, δεν μίλησα με κανέναν. Γνωρίζω ότι υπήρχαν τέτοιες φήμες μετά την αποβολή μας από την Ευρωλίγκα και πιθανώς αρκετοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων που έπαιξαν στο Final Four, έδειξαν ενδιαφέρον για μένα για να υπογράψουν μαζί μου για το τέλος της σεζόν ή για την επόμενη σεζόν.

Οι προπονητές και οι εκπρόσωποί μου δεν μου μίλησαν ποτέ για άλλες προσφορές γιατί ήξεραν ότι ήθελα να μείνω με την ομάδα, το προπονητικό επιτελείο και τον σύλλογό μας. Η Ούνικς μου έδωσε πολλά. Αυτή τη σεζόν, είχα τον ρόλο του ηγέτη. Ως εκ τούτου, ως αρχηγός, δεν είχα ηθικό δικαίωμα να εξαφανιστώ απλώς και να φύγω από τον σύλλογο. Ας δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω διαπραγματευτεί με κανέναν και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη σειρά με τη Λοκομοτίβ-Κούμπαν», είπε ο Μάριο Χεζόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags