Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλος Μπαρτζώκας: "Καρφάρες" για τους παίκτες - Τα πήρε με ρεπόρτερ λόγω... Ντόρσεϊ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-05-25 21:51:00

Έξαλλος Μπαρτζώκας: "Καρφάρες" για τους παίκτες - Τα πήρε με ρεπόρτερ λόγω... Ντόρσεϊ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος Μπαρτζώκας: "Καρφάρες" για τους παίκτες - Τα πήρε με ρεπόρτερ λόγω... Ντόρσεϊ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί κι αν οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν το Περιστέρι; Ο Έλληνας προπονητής ήταν δυσαρεστημένος και δεν δίστασει να εκφράσει την απογοήτευσή του για την απόδοση της ομάδας.

Ολυμπιακός: Για θλιβερή εμφάνιση έκανε λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στο Περιστέρι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν χαρίστηκε στους παίκτες του, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει το τι συνέβη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στον πάγκο και μάλιστα έδειξε ενοχλημένος απο τη σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

«Αντικειμενικά ήμασταν θλιβεροί. Καταλαβαίνω το άδειασμα μετά από μια τέτοια ιστορία που είχαμε, με την παρουσία μας στο Final 4. Μετά από κάτι τέτοιο θέλεις καμιά βδομάδα να ξανάρθεις σε νορμάλ ρυθμούς, αλλά η προσπάθειά μας σήμερα ήταν απογοητευτική. Το ότι σήμερα περπατάγαμε σε όλο το ματς έχει σχέση με την έλλειψη κινήτρου, ενέργειας, διάθεσης, γιατί σωματικά είμαστε πάρα πολύ καλά», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον έντονο διάλογο που είχε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στον πάγκο, απάντησε εκνευρισμένος: «Γιατί είστε υποχρεωμένοι να το ρωτήσετε; Αυτό είναι gossip! Το τι σχέση έχω εγώ με τους παίκτες στα αποδυτήρια ή στον πάγκο, δεν θα το πω… Μπορείτε να το σχολιάσετε εσείς αν θέλετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ - Τρελά λεφτά οι Ιταλοί, θέλει Ελλάδα - Έτσι γυρίζει στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags