Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ - Παρακολουθεί για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με άσο της Μπάρτσα!
Μπάσκετ
| 2022-05-25 23:24:00

Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ - Παρακολουθεί για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με άσο της Μπάρτσα!

του Pick n' Scroll
Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ - Παρακολουθεί για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με άσο της Μπάρτσα!

Οι τρεις αποχωρήσεις και η... μάχη με Παναθηναϊκό για τον ψηλό! Στο Λιμάνι... ζεσταίνονται για τους τελικούς με το Τριφύλλι, αφού θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο παράλληλα κάνουν την έρευνά τους στην αγορά για το καλοκαίρι. Ποιες θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ;

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 σε βάρος του Περιστερίου πολύ πιο δύσκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 79-67. Το μυαλό των Πειραιωτών ήταν ακόμη στο Βελιγράδι, οι Περιστεριώτες ήταν και φρέσκοι και εύστοχοι, και έτσι έγινε ντέρμπι. Στο τέλος υπερίσχυσε η μεγαλύτερη ποιότητα του Ολυμπιακού, που εκδηλώθηκε με τρίποντα και με το δυναμικό τελείωμα του Κώστα Σλούκα.

Πριν από τον αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι δεν ασχολούνται με μεταγραφές. Και το έκαναν αυτό, γιατί τις τελευταίες μέρες πολλοί τους συνδέουν και με τον Γκριγκόνις και με τον Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει, όπως πάντα, την αγορά αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι. Δεν βιάζεται, ειδικά για τα γκαρντ, καθώς όλα θα καθοριστούν από το τι θα γίνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Από το αν θα μείνει ή θα φύγει. Ο ομογενής γκαρντ θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ και θα το προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις. Είναι, όμως, άγνωστο αν θα τα καταφέρει, είναι άγνωστο πόσο θα το περιμένει το ΝΒΑ και είναι άγνωστο επίσης πόσο θα περιμένει τον παίκτη ο Ολυμπιακός. Αυτό το κομμάτι θα ξεκαθαριστεί μετά τους τελικούς της Α1.

Στους ψηλούς, όμως, είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο και μπορούν -αν υπάρξει απόφαση- να γίνουν κινήσεις. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάρει δύο παίκτες για την φροντ-λάιν αντί του Πρίντεζη και του Λιβιό. Οι παίκτες θα γίνουν τρεις αν φύγει και ο Μάρτιν.

Το καλό για τους Πειραιώτες είναι ότι η αγορά έχει πολλούς τέτοιους παίκτες. Δεν έχει πολλά και καλά γκαρντ. Εχει, όμως, ψηλούς.

Όπως τον Ρόναλντς Σμιτς, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπαρτσελόνα λήγει. Δεν είναι εμπορικός παίκτης, αλλά ο Μπαρτζώκας δεν θέλει τέτοιους. Θέλει εργάτες, θέλει ψηλούς να του κάνουν πολλές δουλειές και ο Λετονός είναι ένας από αυτούς. Αλλωστε για το επιθετικό κομμάτι υπάρχει και ο Βεζένκοφ και ο Φαλ.

Οι Πειραιώτες πάντα έχουν το μυαλό τους και στην ελληνική αγορά και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση και για τον Μήτογλου, αν η τιμωρία, που θα ανακοινωθεί, δεν θα είναι μεγάλη. Τον Μήτογλου τον περιμένει και ο Παναθηναϊκός, καθώς και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, πάντα στη περίπτωση που η ποινή του δεν είναι μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ - Τρελά λεφτά οι Ιταλοί, θέλει Ελλάδα - Έτσι γυρίζει στον Ολυμπιακό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags