Facebook Pixel Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Προπονητής σε ομάδα από το… πάνω ράφι ο Σπανούλης - Επιστροφή Διαμαντίδη με… άλλον ιδιοκτήτη!
Μπάσκετ
| 2022-06-10 23:24:00

Προπονητής σε ομάδα από το… πάνω ράφι ο Σπανούλης - Επιστροφή Διαμαντίδη με… άλλον ιδιοκτήτη!

του Pick n' Scroll
Προπονητής σε ομάδα από το… πάνω ράφι ο Σπανούλης - Επιστροφή Διαμαντίδη με… άλλον ιδιοκτήτη!

Οι συζητήσεις του ατζέντη Ραζνάτοβιτς και το μέλλον Διαμαντίδη-Αλβέρτη! Οι... θρύλοι των δύο ομάδων θα απουσιάζουν φέτος από τους τελικούς, όμως ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο προσκήνιο τα επόμενα χρόνια. Ειδικά ο «Kill-Bill» ψάχνει σύλλογο από το υψηλότερο επίπεδο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το Σάββατο ξεκινούν οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει όσο περνάνε οι ώρες. Πάντως, από αυτούς τους τελικούς θα είναι κάποιοι απόντες.

Και τι απόντες! Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από αυτούς, όπως και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο πρώτος σταμάτησε το μπάσκετ το καλοκαίρι, που μας πέρασε, οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού παύθηκαν πριν από λίγο καιρό από τα διοικητικά τους καθήκοντα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτό, που ρωτάνε όλοι οι μπασκετικοί είναι ένα πράγμα: ποιο θα είναι το μέλλον των τριών αυτών κολοσσών του αθλήματος.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την προπονητική οδό, αλλά η πρώτη του δουλειά δεν θα είναι ο Προμηθέας. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με τους Πατρινούς, οι οποίες, όμως, δεν καρποφόρησαν. Με τον Μάκη Γιατρά να είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας της Πάτρας.

Το ιδανικό για τον Σπανούλη θα είναι να ξεκινήσει από υψηλότερο – σε σχέση με τον Προμηθέα- επίπεδο και μένει να φανεί αν θα το καταφέρει ο πανίσχυρος ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Αντίθετα δεν είναι ξεκάθαρο καθόλου το τοπίο σχετικά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Κατ’ αρχάς αμφότεροι δεν έχουν εκφράσει βλέψεις για να κάνουν προπονητική καριέρα. Από κει και πέρα, το να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, όπως είναι τώρα το καθεστώς, δεν γίνεται. Ισως, όμως, γίνει αν τα ηνία της ΚΑΕ τα πάρει άλλος επιχειρηματίας, κάτι, που θα ξεκαθαρίσει προς τα τέλη του μήνα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει πίσω τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη, αλλά πιο πολύ θέλει έναν πανίσχυρο διοικητικό ηγέτη. Το ιδανικό θα ήταν αυτός να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε πλήρη δράση όμως.

Προς το παρόν υπάρχουν οι τελικοί, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για την υπέρβαση. Μετά από αυτούς τους τελικούς, θα υπάρχει η αγωνία για την επόμενη μέρα με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να προσδοκεί ευχάριστα πράγματα μετά και την απόκτηση του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" παίκτη από Αταμάν ο Μπαρτζώκας - Τρεις αποχωρήσεις στο ΣΕΦ - Δίχτυα και σε ΤΣΣΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags