Facebook Pixel Basket League: Πήρε την ντερμπάρα με ανατροπή η Λάρισα - Η φάση της χρονιάς στο φινάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-06-15 21:29:00

Πήρε την ντερμπάρα με ανατροπή η Λάρισα - Η φάση της χρονιάς στο φινάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε την ντερμπάρα με ανατροπή η Λάρισα - Η φάση της χρονιάς στο φινάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Προμηθέας ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως η Λάρισα κατάφερε να κάνει μεγάλη ανατροπή από το -21 και με ήρωα τον Μούντι να φτάσει στη νίκη (88-84) και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την 3η θέση της Stoiximan Basket League!

Basket League: Μετά τη νίκη στο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας η Λάρισα είχε το προβάδισμα στη σειρά των μικρών τελικών. Ο Προμηθέας όμως μπήκε δυνατά και έθεσε τον δικό του ρυθμό, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 21 πόντους (30-51, 15'). Η Λάρισα όμως αντέδρασε και με ανατροπή διαρκείας έφερε τούμπα το ματς.

Ένα μεγάλο τρίποντο του Στεφάν Μούντι στα 20'' για το τέλος, μετά από επιθετικό ριμπάουντ και ένα άστοχο τρίποντο του Σίμπσον καθόρισαν το αποτέλεσμα στο φινάλε, με τους Θεσσαλούς να φτάνουν στο 2-0 και να απέχουν μια νίκη από την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Ο Στεφάν Μούντι με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν σημείο αναφοράς για τους νικητές, όμως δεν ήταν μόνος σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας του. Ο Τζέιλεν Χάντσον με 15 πόντους τον ακολούθησε, ενώ κομβικός ήταν ο Μαρίν Μάριτς με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο Προμηθέας είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και τη νίκη. Ο Γιώργος Τανούλης ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πατρινών με 19 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα του Προμηθέα, με τους Τρέβις Σίμπσον (16π, 8ρ) και Μάρκους Φόστερ (13π) να ακολουθούν, για την ομάδα της Πάτρας που έφτασε σε 5η διαδοχιική ήττα στα πλέι οφ.

Τα δεκάλεπτα: 19-36, 45-53, 73-75, 88-84.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags