Facebook Pixel Σοκ: Τριετής φυλάκιση σε γνωστό παίκτη του NBA
| 2022-06-15 23:18:00

Σοκ: Τριετής φυλάκιση σε γνωστό παίκτη του NBA

Sportdog Team
Σοκ: Τριετής φυλάκιση σε γνωστό παίκτη του NBA

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο διάσημος μπασκετμπολίστας του κορυφαίου πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

NBA: Ο σέντερ των Νιου Όρλινς Πέλικανς, Τζάκσον Χέιζ, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, 450 ώρες κοινωφελούς εργασίας και έναν χρόνο εβδομαδιαία μαθήματα ενδοοικογενειακής βίας, για συμπλοκή με αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν σε κλήση ενδοοικογενειακής βίας το περασμένο καλοκαίρι στο Λος Άντζελες.

Ο Χέιζ συνελήφθη στις 28 Ιουλίου 2021, όταν η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση ενδοοικογενειακής βίας. Το βίντεο της κάμερας σώματος της αστυνομίας δείχνει τον παίκτη να διαπληκτίζεται με τους αστυνομικούς πριν χτυπηθεί δύο φορές με ηλεκτρονικό όπλο αναισθητοποίησης και ενώ η αστυνομικοί τον διέταξαν να φύγει από το σπίτι, την ώρα που προσπαθούσαν να συνομιλήσουν με μια γυναίκα.

Ο Χέιζ είπε στους αξιωματικούς ότι η γυναίκα ήταν η κοπέλα του και ότι του «έριχνε πράγματα» ενώ μάλωναν. Μάλιστα, ο ίδιος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μετά τον καυγά. Ένας αξιωματικός που τραυματίσθηκε από τον Χέιζ έλαβε θεραπεία για το χτύπημα που δέχθηκε στον αγκώνα.

Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας αποφάσισε να μην αντικρούσει τα πλημμελήματα για ψευδή φυλάκιση και αντίσταση σε έναν αξιωματικό στις 24 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού αποκάλεσε "Ιωάννα" τον Παπαπέτρου! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags