Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα: Ανακοίνωση Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς - Ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-06-27 16:58:00

"Έσκασε" τώρα: Ανακοίνωση Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς - Ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Ανακοίνωση Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς - Ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του νέου προπονητή στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Θέση στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που θέλουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Πράσινων, πήρε με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας ενημέρωσαν πως έχουν καταθέσει πρόταση διετούς διάρκειας στον Σέρβο προπονητή, για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, δίνοντάς του μάλιστα διορία να απαντήσει, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει:

"Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο προκειμένου να αποφευχθούν όλες οι εικασίες, δημοσιεύοντας αναλήθειες και «εμπρηστικούς» και μη επαληθευμένους τίτλους, ότι ο προπονητής Ντέγιαν Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας.

Η προσφορά είναι αποτέλεσμα εντατικών συζητήσεων που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά μετά το τέλος της Σερβικής Λίγκας και αποτελεί διετή συνέχιση συνεργασίας.

Αναμένουμε την τελική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς στην πρόταση που έχουμε στείλει έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας ως διαφανής σύλλογος που ενημέρωσε αναλυτικά το κοινό για τα πάντα, στο προηγούμενο διάστημα, ξεκινώντας από τις οικονομικές λειτουργίες, θα ενημερώσει έγκαιρα το κοινό για την έκβαση των διαπραγματεύσεων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags