Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκίνηση: Σούπερ αφιέρωμα Euroleague στον θρυλικό Πρίντεζη - "Ήμουν Ολυμπιακός από μικρός..." (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-06-28 21:32:00

Συγκίνηση: Σούπερ αφιέρωμα Euroleague στον θρυλικό Πρίντεζη - "Ήμουν Ολυμπιακός από μικρός..." (Vid)

Sportdog Team
Συγκίνηση: Σούπερ αφιέρωμα Euroleague στον θρυλικό Πρίντεζη - "Ήμουν Ολυμπιακός από μικρός..." (Vid)

Η Euroleague "υποκλίθηκε" στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έβαλε τίτλους τέλους στη μεγάλη καριέρα του με θριαμβευτικό τρόπο, όντας νταμπλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.
 

Ολυμπιακός: Η Euroleague ετοίμασε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών ως φόρο τιμής τιμής στον Γιώργο Πρίντεζη, με τους Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλούν για τον σπουδαίο Έλληνα παίκτη.

Ο ίδιος ανέφερε: «Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με τον "καμένο" στον Ολυμπιακό - Τον κρατάει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει Μήτογλου αν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags