Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έκλεψε" παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)
| 2022-06-30 10:28:00

"Έκλεψε" παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Έκλεψε" παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Είχε ακουστεί για τους Πράσινους, αλλά τελικά επέλεξε την Παρτιζάν του Ζοτς.

Παναθηναϊκός: Στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος είχε "παίξει" και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ο 31χρονος γκαρντ επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα του Βελιγραδίου, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά πέρυσι με τη Μονακό, έχοντας 10,2 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ.

«Είναι όμορφο συναίσθημα να επιστρέφω στο σπίτι, σε έναν σύλλογο που αγαπώ, αλλά και στον οποίο δεν άφησα τα ίχνη που ήθελα σε δύο επιστροφές. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είναι πραγματικά η "τρίτη ευτυχία". Τώρα που είμαι ώριμος, για να μην πω στα καλύτερα αγωνιστικά μου χρόνια, είμαι εδώ για να είμαι μέρος του αγαπημένου συλλόγου και ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δεν θέλω να υπόσχομαι πολλά και να μιλάω πολύ, είναι δικό μου να δουλέψω, να γίνω παράδειγμα στους νεότερους και να βάλω ό,τι μπορώ στην υπηρεσία της ομάδας. Οι φιλοδοξίες της Παρτιζάν είναι πάντα οι υψηλότερες, οπότε ξέρουμε για τι θα παλέψουμε», τόνισε ο Άντζουσιτς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Παρτιζάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags