Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόλις έσκασε: Σε επαφές με "τεσσαροπεντάρι" που έχει παίξει σε ΤΣΣΚΑ και Εφές ο Ολυμπιακός! (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-07-01 23:16:00

Μόλις έσκασε: Σε επαφές με "τεσσαροπεντάρι" που έχει παίξει σε ΤΣΣΚΑ και Εφές ο Ολυμπιακός! (Vid)

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Σε επαφές με "τεσσαροπεντάρι" που έχει παίξει σε ΤΣΣΚΑ και Εφές ο Ολυμπιακός! (Vid)

Το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων για τον παίκτη μοιάζει να είναι αρκετά σοβαρό.

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άλεκ Πίτερς βρίσκονται οι νταμπλούχοι Ελλάδας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια, έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, έχοντας παίξει σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και τις δύο τελευταίες σεζόν στην ομάδα των Βάσκων.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό στάδιο και με τον παίκτη για τον οποίο ενδιαφερόταν και η Φενέρμπαχτσε, δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ψηλό (2,06μ.), με καλό μακρινό σουτ και καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, που θα γεμίσει με ποιότητα την φροντ λάιν του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε στην Ευρωλίγκα μέσο όρο 9,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 0,6 κλεψίματα. Στα δίποντα σούταρε με 63,8% και στα τρίποντα με 39%, ενώ στις βολές είχε 81,8%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags