Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟ - Βλέπουν την έξοδο τρεις ξένοι - Τι γίνεται με Παπαγιάννη και NBA
Μπάσκετ
| 2022-07-03 15:46:00

"Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟ - Βλέπουν την έξοδο τρεις ξένοι - Τι γίνεται με Παπαγιάννη και NBA

Sportdog Team
"Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟ - Βλέπουν την έξοδο τρεις ξένοι - Τι γίνεται με Παπαγιάννη και NBA

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για την μεταγραφική κινητικότητα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και τι ισχύει περί Παπαγιάννη στο NBA.

Μεταγραφικό ντεμαράζ αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό και αναμένονται γύρω στις 4-5 προσθήκες συνολικά, υπογράμμισε στο bwinΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Να περιμένουμε και επόμενες προσθήκες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κίνηση όσον αφορά προσθήκες».

Φυσικά αναφέρθηκε στις φήμες του Γιώργου Παπαγιάννη και το NBA, ξεκαθαρίζοντας ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σιροπιαστό και πως οι περισσότεροι οργανισμοί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη κοιτούν τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη.

Για τις περιπτώσεις των Ντάριλ Μέικον, Οκάρο Γουάιτ και Χάουαρντ Σαντ-Ρος, με τον Παναθηναϊκό να μην αναμένεται να τους κρατήσει στο ρόστερ, όμως η υπόθεση του τρίτου δυσκολεύει: υπάρχει εγγυημένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και αναζητούν λύσεις.

Τέλος, ο ρεπόρτερ των ''πρασίνων'' μίλησε για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, φτάνοντας γύρω στα 7μιση με 8 εκατομμύρια, γεγονός που θα αποτελέσει μία ικανοποιητική αρχή για ένα δομημένο ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags