Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με τον "κλεισμένο" του Ολυμπιακού; - Ατάκα που τον... απομακρύνει από το Λιμάνι!
Μπάσκετ
| 2022-07-03 23:55:00

Ανατροπή με τον "κλεισμένο" του Ολυμπιακού; - Ατάκα που τον... απομακρύνει από το Λιμάνι!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον "κλεισμένο" του Ολυμπιακού; - Ατάκα που τον... απομακρύνει από το Λιμάνι!

Την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να τον έχουν καπαρώσει ενόψει της νέας σεζόν, ο προπονητής του φαίνεται πως έχει άλλη γνώμη. Ψάχνεται για -τουλάχιστον- δύο κινήσεις στις θέσεις των ψηλών η ομάδα του Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Τζοάν Πενιαρόγια φαίνεται πως ανατρέπουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς.

Η περίπτωση του έμπειρου παίκτη βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ.

Εντούτοις, ο νεός προπονητής της Μπασκόνια ρωτήθηκε για το ζήτημα και τόνισε πως αφενός ο Πίτερς έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και αφετέρου πως πρόκειται για έναν παίκτη που του αρέσει, συνεπώς έχει θέση στα πλάνα του!

«Από το Σάββατο, μετά το μεσημεριανό γεύμα δεν έχω νέα ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ο Πίτερς είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι γίνεται κουβέντα στα δίκτυα. Το ίδιο γινόταν πριν από δυο εβδομάδες, όταν έλεγαν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς όμως τα πράγματα σήμερα δεν είναι έτσι (σ.σ. τον ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις). Όλο αυτό που γίνεται είναι ένα πολύ καλό "παιχνίδι" αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Πενιαρόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με αυτό το ρεπορτάζ για Ολυμπιακό - "95% του Ντόρσεϊ, πάει για Καλάθη - Παίκτης τύπου Μέικον"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags