Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ανακοινώνει έξι μεταγραφές ο ΠΑΟ - Βουίζει η πιάτσα για Αγραβάνη!
Μπάσκετ
| 2022-07-12 23:16:00

Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ανακοινώνει έξι μεταγραφές ο ΠΑΟ - Βουίζει η πιάτσα για Αγραβάνη!

του Pick n' Scroll
Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ανακοινώνει έξι μεταγραφές ο ΠΑΟ - Βουίζει η πιάτσα για Αγραβάνη!

Ανατροπή με τον Έλληνα άσο, που επιστρέφει στο πράσινο ρεπορτάζ. Γιατί μπορεί το Τριφύλλι να ασχοληθεί ξανά με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, οι επόμενοι που υπογράφουν και η... εγγύηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για την μεγάλη κίνηση, που έχει να κάνει με την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις. Μένουν πλέον λεπτομέρειες, ώστε ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο , που του έχουν δώσει οι «πράσινοι» και να κάνει έτσι ένα νέο ξεκίνημα στη καριέρα του. Πέρυσι πήγε με μεγάλες φιλοδοξίες στην ΤΣΣΚΑ, αλλά ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία διέλυσε τα πάντα.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός είναι στις συζητήσεις για την απόκτηση και των Νέιτ Ουόλτερς και Ντέρικ Ουίλιαμς με την περίπτωση του δεύτερου να είναι πιο δύσκολη. Ηταν νο2 στο ντραφτ του ΝΒΑ, έπαιξε χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι επόμενο το κασέ του δεν είναι μικρό.

Οι «πράσινοι», όμως, παλεύουν την περίπτωσή του και είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Η αναζήτηση, όμως, συνεχίζεται καθώς σε αυτά, που αναφέρθηκαν, θα προστεθεί ένας σούτινγκ γκαρντ, ένας σέντερ και πιθανότατα ένας ακόμη Ελληνας παίκτης. Παλιότερα είχε βγει στον αέρα το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Δημήτρης Αγραβάνης, αλλά είχε διαψευστεί. Τώρα, όμως, που ο Καλάθης πάει στην Φενέρ, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες και δεν αποκλείεται να τον απασχολήσει ο Αγραβάνης, που παραμένει ελεύθερος. Ανθρωποι, πάντως, που ξέρουν καλά τα του Παναθηναϊκού λένε ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και απομένει να δούμε τι τελικά θα συμβεί.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί σε όλα τα μέτωπα για να ενισχυθεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς ο ανταγωνισμός στην ευρωπαϊκή αγορά είναι πολύ μεγάλος. Οι «πράσινοι» θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από πέρυσι, από μόνο του, όμως, αυτό δεν φτάνει, ώστε να έρθουν οι πρώτοι στόχοι, που έχουν οριοθετηθεί. Όπως φάνηκε ξεκάθαρα στην περίπτωση του Νικ Καλάθη. Πρέπει, όμως, να θεωρείται πλέον βέβαιο ότι με την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Παναθηναϊκός δεν θα αργήσει πολύ να βρει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Γιαννακόπουλος, όπως έχει αποδείξει, είναι εγγύηση επιτυχίας, αφού στα χρόνια του (όταν ασχολείτο δηλαδή) η ομάδα του πήρε πολλούς τίτλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags