Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν για ΠΑΟ Μπέικον, Σενγκέλια - Έμεινε χωρίς ομάδα ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με Μόργκαν!
Μπάσκετ
| 2022-08-06 23:11:00

Επιστρέφουν για ΠΑΟ Μπέικον, Σενγκέλια - Έμεινε χωρίς ομάδα ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με Μόργκαν!

του Pick n' Scroll
Επιστρέφουν για ΠΑΟ Μπέικον, Σενγκέλια - Έμεινε χωρίς ομάδα ο Σίνγκλετον - Έκπληξη με Μόργκαν!

Ώρα ανακοινώσεων από Ράντονιτς, γιατί πλέον μπορεί να γίνει το "μπαμ"! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις εξελίξεις με τους μεταγραφικούς στόχους του Τριφυλλιού από Ευρώπη και NBA. Οι δύσκολες περιπτώσεις, ο... ιδανικός NBAer και η κίνηση που θα "εκτοξεύσει" την ομάδα.

Πλησιάζουμε στα μέσα Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολλές μεταγραφές, αλλά το ρόστερ του δεν το έχει κλείσει. Ως γνωστόν ψάχνει ένα «4άρι», ενώ περιμένει και τις εξελίξεις με τον Ντίνο Μήτογλου. Για τον Μήτογλου δεν έχει να κάνει κάτι άλλο παρά να περιμένει την απόφαση για την τιμωρία του.

Για το «4άρι», όμως, είναι περίπου στο χέρι του για να τελειώσει την υπόθεση. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά για αυτό το κεφάλαιο και είναι θέμα χρόνου για να το τελειώσουν.

Από την Ευρώπη υπάρχουν τρία μεγάλα ονόματα, που δεν έχουν βρει ακόμη δουλειά: ο Μπέικον, ο Σίνγκλετον και ο Σενγκέλια. Αν πάρει έναν από τους τρεις το «τριφύλλι» καθώς και τον Μήτογλου, τότε εκτοξεύεται. Είναι, όμως, δύσκολες και οι τρεις περιπτώσεις, αν και δυσκολίες υπάρχουν και για τους παίκτες. Και αυτό γιατί, στην Ευρώπη τουλάχιστον, οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει το ρόστερ τους. Ο Σίνγκλετον μάλιστα δεν μπορεί να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο κύκλος του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια. Αντίθετα, Μπέικον και Σενγκέλια έχουν πιθανότητες να επιστρέψουν στο ΝΒΑ. Και μάλλον αυτό περιμένουν.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ψάχνει και την αγορά του ΝΒΑ, όπου οι λύσεις είναι περισσότερες. Εκεί μπορεί να βρει και καλό παίκτη και προσιτό οικονομικά. Μία περίπτωση, δηλαδή, σαν τον Τζούαν Μόργκαν, που «κόπηκε» πριν από λίγο καιρό από τους Πέισερς και έχει παίξει σε Σέλτικς, Ράπτορς και Τζαζ. Ο Μόργκαν έχει όλα τα αγωνιστικά στοιχεία, που θέλει ο Παναθηναϊκός, και συν τοις άλλοις είναι και ικανός πασέρ.

Όπως και να έχει, το ζήτημα του έβδομου ξένου για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει μπει στην τελική του ευθεία και ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν θα περιμένει πολύ για να μάθει ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ντέρικ Ουίλιαμς στην θέση «4».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Αγραβάνη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Βέτο" για τη μεταγραφή - Ταιριάζει ιδανικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags