Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δίνει απαντήσεις για το φετινό... κάζο του ΠΑΟ ξένος παίκτης - Ατάκες για Πρίφτη και ρόστερ
| 2022-08-14 17:03:00

Δίνει απαντήσεις για το φετινό... κάζο του ΠΑΟ ξένος παίκτης - Ατάκες για Πρίφτη και ρόστερ

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις για το φετινό... κάζο του ΠΑΟ ξένος παίκτης - Ατάκες για Πρίφτη και ρόστερ

Ξένος παίκτης που την φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Πράσινων έδωσε συνέντευξη όπου και έδωσε την δική του απάντηση για την πολύ κακή χρονιά της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κέντρικ Πέρι: Συνέντευξη στο Basketnews έδωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, που θα συμμετάσχει στο EuroBasket ως κάτοχος διαβατηρίου του Μαυροβουνίου, όπου και μίλησε για το πέρασμά του από τους Πράσινους και ανέφερε το τι πήγε λάθος τη φετινή σεζόν.

«Ήταν ένας στόχος μου να παίξω στην EuroLeague. Αν και το διάστημα ήταν μικρό, εγώ κέρδισα πολλά. Το σπουδαιότερο που έμαθα ήταν να κάνω πολλά σε λιγότερο χρόνο. Για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου ήμουν ένας παίκτης που έπαιζε 30 λεπτά αλλά αυτό στην EuroLeague τις περισσότερες φορές δε συμβαίνει. Μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ.

Είχα τις δυσκολίες μου στον Παναθηναϊκό. Προσπάθησα να μάθω και να δω τι θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα. Έμοιαζα να βιαζόμουν και αυτό επηρέασε το παιχνίδι μου. Πρέπει να βλέπεις το βίντεο, να αναλύεις το παιχνίδι και να βγάζεις φάσεις για τους συμπαίκτες, όχι μόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα κάνω περισσότερο φέτος.

«Πανικοβληθήκαμε λίγο νωρίς. Όλη η ομάδα, όχι μόνο ο κόουτς. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Κοιτώντας πίσω στο καλοκαίρι είχαμε πολλούς πρωτόπειρους στην EuroLeague παίκτες, όπως και ο κόουτς (σ.σ. ο Δημήτρης Πρίφτης). Όταν συμβαίνει αυτό δεν ξέρεις ακριβώς τι θα συμβεί. Αν κάτι πάει καλά μπορεί να συνεχίσει, δυστυχώς για εμάς συνέβη το αντίθετο. Ξέρω πως στο παρελθόν η ομάδα είχε μία διαφορετική πορεία. Έχω αγάπη για τον οργανισμό αλλά είναι απογοητευτικό να μην παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις» ήταν τα λόγια του Κέντρικ Πέρι που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags