Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Αυτό θέλει από την Εθνική Ιτούδης - Στον... αέρα η συμμετοχή του Γιάννη με Γεωργία
| 2022-08-17 23:55:00

Αυτό θέλει από την Εθνική Ιτούδης - Στον... αέρα η συμμετοχή του Γιάννη με Γεωργία

Sportdog Team
Αυτό θέλει από την Εθνική Ιτούδης - Στον... αέρα η συμμετοχή του Γιάννη με Γεωργία

Στα ομαδικά στοιχεία που θέλει να αποκτήσει η Εθνική αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη απέναντι στην Πολωνία αφήνοντας ανοιχτό το αν θα παίξει ο Greek Freak τη δεύτερη μέρα του τουρνουά Ακρόπολις.

Δημήτρης Ιτούδης: Έμφαση στην προσπάθεια δημιουργίας ομαδικού στοιχείου στην Εθνική έδωσε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη απέναντι στην Πολωνία, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα της δεύτερης μέρας απέναντι στην Γεωργία θα καθοριστεί μετά από συζήτηση μαζί του.

«Μπαίνει στον ρυθμό ο Κώστας Σλούκας, ήταν το πρώτο του ματς. Κολλήσαμε και έπεσε ο ρυθμός μας στη ζώνη. Η Γεωργία είναι μαχητική και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια. Στο πρώτο δεκάλεπτο (27-10) είχαμε καλά σουτ, αλλά σταματήσαμε μετά, γίναμε αργοί.

Μένει σταθερή η διάθεση να γίνουμε ομάδα. Ο Σλούκας έδειξε με μια κίνηση πως προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Η διαδικασία είναι ξεκάθαρη, θέλουμε να επικοινωνούμε καλύτερα».

Ενώ σχετικά με τον αν θα παίξει και αύριο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα το δούμε, πρέπει να μιλήσω μαζί του», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags