Facebook Pixel "Δεν κοροϊδευόμαστε..."
| 2011-12-26 14:04:00

"Δεν κοροϊδευόμαστε..."

"Δεν κοροϊδευόμαστε..."

Ο ρεαλιστής Ρομέιν Σάτο εξήγησε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. "Δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβουμε τις περυσινές επιτυχίες, αλλά θα το προσπαθήσουμε", είπε.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της ομάδας:

"Καλημέρα σε όλους σας!

Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε καλά όλες αυτές τις μέρες με τις οικογένειές σας και ανθρώπους που αγαπάτε κοντά σας. Εμείς είχαμε κάποιες μέρες ρεπό, αλλά επιστρέψαμε και πάλι στο γήπεδο. Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς και θα ήθελα να ρίξουμε μια σύντομη ματιά στο τι έγινε στη διάρκειά της, λίγο πριν φτάσουμε στη γραμμή τερματισμού.

Το πρώτο είναι ότι είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ που είμαι κομμάτι της οικογένειας του Παναθηναϊκού αυτά τα δύο χρόνια και ελπίζω να συνεχίσουμε να προχωράμε με επιτυχία. Έχουμε ένα δύσκολο χρόνο μπροστά μας. Δεν κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Το ξέρουμε… Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε, έχουμε μπροστά μας το Top16, οπότε τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, προς την επόμενη φάση της διοργάνωσης και να επικεντρωθούμε σ’ αυτήν.

Στη διάρκεια του 2011 πανηγυρίσαμε δύο τίτλους και ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους το 2012. Θα ήταν πολύ όμορφο να ζήσουμε ξανά στιγμές σαν αυτές που ζήσαμε στη Βαρκελώνη. Όπως λέει όμως ο κόουτς «δεν θα είναι εύκολο», αλλά ξέρουμε πώς να φτάσουμε ως εκεί. Έχουμε ξαναφτάσει ως εκεί, τα έχουμε καταφέρει και για την ώρα η λέξη κλειδί για εμάς είναι «συγκέντρωση». Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Αυτή τη στιγμή πολλοί φίλοι μας, πολύς κόσμος ίσως να νομίζει ότι είναι εύκολο, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο.

Ελπίζω ο νέος χρόνος να μας φέρει και λίγη τύχη. Η μεγαλύτερη ευχή μου είναι να είστε όλοι ευτυχισμένοι και να μην έχουμε τραυματισμούς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή. Μείναμε χωρίς τον Κώστα (Τσαρτσαρή) και τον Στράτο (Περπέρογλου) δύο παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Αλλά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και τους περιμένουμε να επιστρέψουν και να μας βοηθήσουν στο παρκέ. Τώρα όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στο μπάσκετ και ελπίζω ο Θεός να είναι κοντά μας και αυτό το χρόνο…

Τις καλύτερες ευχές σε όλους για υγεία και ευτυχία…

Θα σας δω στο ΟΑΚΑ,

Ρομέιν".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags