Facebook Pixel Ευρωμπάσκετ 2022: Καταγγελία-"φωτιά" από Τουρκία: "Αυτοί επιτέθηκαν στον Κορκμάζ στα αποδυτήρια"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-09-05 09:27:00

Καταγγελία-"φωτιά" από Τουρκία: "Αυτοί επιτέθηκαν στον Κορκμάζ στα αποδυτήρια"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καταγγελία-"φωτιά" από Τουρκία: "Αυτοί επιτέθηκαν στον Κορκμάζ στα αποδυτήρια"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για επίθεση από παίκτες της Γεωργίας στον Φουρκάν Κορκμάζ γίνεται λόγος από τουρκικής πλευράς στον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα των δύο ομάδων για το Ευρωμπάσκετ.

Ευρωμπάσκετ 2022: Οι Τούρκοι, που κατέθεσαν ένσταση για τον αγώνα καθώς "χάθηκαν" 21 δευτερόλεπτα από το χρονόμετρο, αναφέρουν πως μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Φουρκάν Κορκμάζ και τον Ντούντα Σανάντζε που απέφερε και την αποβολή αμφοτέρων, υπήρξε επίθεση στον άσο των Σίξερς στα αποδυτήρια και μάλιστα απαιτούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από την FIBA απειλώντας με αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ισμαήλ Σενιόλ, οι τρεις παίκτες που επιτέθηκαν στον Κορκμάζ ήταν οι Τόκο Σενγκέλια (ο οποίος έχασε το Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού αλλά παραμένει στο ρόστερ της Γεωργίας), Γκόγκα Μπιτάντζε αλλά και ο ίδιος ο Ντούντα Σανάντζε.

«Αν δεν λάβουμε το υλικό από τις κάμερες, θα αποχωρήσουμε από τη διοργάνωση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags