Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σχόλιο-"φωτιά" από γνωστό προπονητή: "Η Ελλάδα κερδίζει με τον Γιάννη και τον Ντόρσεϊ..."
| 2022-09-05 13:17:00

Σχόλιο-"φωτιά" από γνωστό προπονητή: "Η Ελλάδα κερδίζει με τον Γιάννη και τον Ντόρσεϊ..."

Sportdog Team
Σχόλιο-"φωτιά" από γνωστό προπονητή: "Η Ελλάδα κερδίζει με τον Γιάννη και τον Ντόρσεϊ..."

Εκφράστηκε κατά της παρουσίας νατουραλιζέ παικτών στις Εθνικές και έφερε ως παράδειγμα την Ελλάδα.

Εθνική Ελλάδας: Ο λόγος για τον Νέβεν Σπάχια, ο οποίος μίλησε στην "Mozzart Sport" και εξέφρασε την άποψή του ότι οι Εθνικές στην Ευρώπη δεν πρέπει να χρησιμοποιούν νατουραλιζέ παίκτες.

«Είμαι ενάντια των ξένων στις Εθνικές ομάδες. Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμία βάση. Αλλά αν όλοι: το κοινό, τα Μέσα ενημέρωσης και οι παίκτες έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να παίξει κάποιος ξένος, τότε εντάξει», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος Κροάτης τεχνικός, που τόνισε πάντως ότι ο Σμιθ έχει βοηθήσει πολύ την Εθνική του ομάδα.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού έφερε ως... παράδειγμα την Εθνική Ελλάδας, λέγοντας: «Βλέπω ότι η Ελλάδα παίζει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που κερδίζει μόνος με τον Giannis. Αν αυτός είναι ο στόχος της Eθνικής ομάδας, εντάξει, αλλά είμαι εναντίον του. Είναι αστείο να βλέπω παίκτες στους Εθνικούς Ύμνους και να μην ξέρουν τι να πουν. Οι Εθνικές ομάδες είναι Εθνικές για κάποιον λόγο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags