Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντόρσεϊ: Τρελαμένοι με Ντόρσεϊ οι Ντάλας Μάβερικς: «Μας έκανε... δώρο ο Ολυμπιακός!»
Μπάσκετ
NBA
| 2022-09-10 21:19:00

Τρελαμένοι με Ντόρσεϊ οι Ντάλας Μάβερικς: "Μας έκανε... δώρο ο Ολυμπιακός!"

Sportdog Team
Τρελαμένοι με Ντόρσεϊ οι Ντάλας Μάβερικς: "Μας έκανε... δώρο ο Ολυμπιακός!"

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Μάβερικς μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 26χρονο «μπομπέρ», ειδικά μετά τα όσα κάνει με την Ελλάδα στο Eurobasket.

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Εθνική μας ομάδα στο φετινό Eurobasket.

Σε 23,2 λεπτά συμμετοχής ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει κατά μέσο όρο 15,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, με ποσοστό στα τρίποντα που φτάνουν σχεδόν στο 50%! Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στο Ντάλας, εκεί δηλαδή όπου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο NBA ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Μάβερικς μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 26χρονο «μπομπέρ», ειδικά μετά τα όσα κάνει με την Ελλάδα στο Eurobasket. Μάλιστα στην Αμερική γράφουν ότι αν το πρόσωπο αυτό το δείξει ο Ντόρσεϊ και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε μόνο συμπληρωματικός δεν θα είναι ο ρόλος του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχασε μερικά σουτ (σ.σ. κόντρα στην Εσθονία), αλλά συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο σε ομάδα με βάθος και ταλέντο, όπως αυτή της Ελλάδας. Ήταν μια εντυπωσιακή φάση ομίλων για τον Ντόρσεϊ και την Ελλάδα. Ο Ντόρσεϊ είχε κατά μέσο όρο 13,0 πόντους και 1,6 κλεψίματα στη φάση των ομίλων με το σουτ του να είναι ένα από τα «κλειδιά» για την Ελλάδα», αναφέρεται μεταξύ άλλων για τον Ντόρσεϊ σε άρθρο ιστοσελίδας που καλύπτει το ρεπορτάζ των Ντάλας Μάβερικς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags