Facebook Pixel Θανάσης Αντετοκούνμπο - Εθνική Ελλάδας: Συγκλονιστικός Θανάσης: "Μαμά δεν κλαίω! Τα έβαλαν όλα... - Δεν είναι το τέλος, θα έρθει η ώρα! (Vid)
| 2022-09-14 01:12:00

Συγκλονιστικός Θανάσης: "Μαμά δεν κλαίω! Τα έβαλαν όλα - Δεν είναι το τέλος, θα έρθει η ώρα! (Vid)

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Θανάσης: "Μαμά δεν κλαίω! Τα έβαλαν όλα - Δεν είναι το τέλος, θα έρθει η ώρα! (Vid)

Φανερά συγκινημένος o Αντετοκούνμπο τόνισε ότι η Εθνική ομάδα έχει λαμπρό μέλλον και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει!

Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γερμανίας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις φανερά δακρυσμένος και συγκινημένος.

Εκεί τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» έχει λαμπρό μέλλον και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στη μητέρα του.

«Τα έβαλαν όλα… Αυτό είναι το μπάσκετ… Δεν θα πω δικαιολογίες, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβαλαν 17 τρίποντα. Δεν πειράζει… Πειράζει βασικά, αλλά… Κρατιέμαι. Ο Παπανικολάου, ο αρχηγός μας, ο Γιάννης, ο Σλούκας, ο Καλάθης, όλα τα παιδιά και ο κόουτς και το σταφ, χτίζουμε κάτι πολύ ωραίο και θα έρθει η ώρα. Θα έρθει! Μαμά δεν κλαίω, μην στενοχωριέσαι. Δεν είναι το τέλος, μόνο η αρχή. Αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα. Όσα ευχαριστώ και να πω στον κόσμο είναι λίγο. Οι Έλληνες στήριξαν την Εθνική ομάδα και την οικογένειά μου σε αυτό το ταξίδι», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags