Facebook Pixel Παύλος Γιαννακόπουλος: Τρομερές ατάκες Κάτας και Αταμάν: "Βλέπω τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι"
| 2022-09-22 18:52:00

Τρομερές ατάκες Κάτας και Αταμάν: "Βλέπω τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Κάτας και Αταμάν: "Βλέπω τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι"

Οι προπονητές της Αρμάνι Μιλάνο και της Αναντολού Εφές μίλησαν για τον τεράστιο σεβασμό που τρέφουν στον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, προς τιμήν του οποίου οι Πράσινοι διοργανώνουν το ομώνυμο τουρνουά.

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Όντεντ Κάτας δήλωσε πως συγκινήθηκε όταν είδε τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει για τον πάλαι ποτέ σπουδαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο Όντεντ Κάτας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε να βρεθούμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε, αντιμετωπίζοντας πολύ καλές ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Βλέπω την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι που ήμουν μέλος αυτή της ομάδας, που έδωσε τα πάντα γι' αυτή ο κύριος. Γιαννακόπουλος».

«Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό που συμμετέχουμε, ακόμη μία φορά σε αυτό το τουρνουά. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Παύλο Γιαννακόπουλο, οι συγκινήσεις που προσέφερε στους φιλάθλους αυτή της ομάδας ήταν τεράστιες», ήταν η δήλωση του Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για πράσινο ΟΑΚΑ και σουίτες – Ατάκα για Ολυμπιακό και… νταμπλ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags