Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Φούντωσαν οι φήμες για Ελ Αραμπί - Η φωτογραφία στα social... άναψε φωτιές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 08:14:00

Φούντωσαν οι φήμες για Ελ Αραμπί - Η φωτογραφία στα social... άναψε φωτιές!

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες για Ελ Αραμπί - Η φωτογραφία στα social... άναψε φωτιές!

Έντονη η φημολογία και για τον Μαροκινό άσο, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά.

Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Φήμες για πιθανή αποχώρηση του Μαροκινού επιθετικού έκαναν την εμφάνισή τους χθες στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά για την Αλ Σαρτζά.

Ο Ελ Αραμπί πήρε μία ημέρα άδεια παραπάνω για να μεταβεί στο Κατάρ για προσωπικούς λόγους, η απουσία του όμως από την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, προκάλεσε ερωτηματικά και η φημολογία περί αποχώρησής του ήταν πολύ έντονη.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε στα social media και φωτογραφία του παρέα με τον Ρούμπεν Σεμέδο από το Κατάρ, αφού ο Πορτογάλος στόπερ αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της χώρας με την φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ.

Πάντως, δεν υπήρξε περαιτέρω... αναστάτωση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που παρότι έχασε δύο προπονήσεις, γύρισε ήδη στην Ελλάδα και το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στου Ρέντη και έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Ισπανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags