Facebook Pixel Ονειρικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Έδωσε… απαντήσεις ο Βεζένκοφ - Ούτε να το σκέφτονται για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-09-24 21:39:00

Ονειρικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Έδωσε… απαντήσεις ο Βεζένκοφ - Ούτε να το σκέφτονται για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Ονειρικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Έδωσε… απαντήσεις ο Βεζένκοφ - Ούτε να το σκέφτονται για ΠΑΟ!

Ο ασταμάτητος Λαρεντζάκης και το "κομπιούτερ" των Πειραιωτών στο παρκέ. Οι Πειραιώτες εντυπωσίασαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και έδειξαν πανέτοιμοι για το Σούπερ Καπ της επόμενης εβδομάδας, ενώ περιμένουν και τον Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε την Παρασκευή (23/9) με την εμφάνισή του κόντρα στην Χάποελ Χολόν (νίκησε με 88-77), αλλά το Σάββατο έπαιξε ονειρικό μπάσκετ. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι χάθηκε η μπάλα στην εντυπωσιακή νίκη των νταμπλούχων επί του Ερυθρού Αστέρα. Κάτι, που μαρτυράει ξεκάθαρα το 94-55, με το οποίο νίκησαν τους Σέρβους, στην δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά της Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Με την Χολόν ο Ολυμπιακός επιχείρησε 42 τρίποντα, γιατί οι Ισραηλινοί έπαιζαν άμυνα με προσαρμογές, αλλά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα το παιχνίδι του ήταν πιο ισορροπημένο. Επαιξε εξαιρετική άμυνα με φάσεις, που ο Αστέρας δεν μπόρεσε καν να σουτάρει, μοίρασε 29 ασίστ και σημείωσε 94 πόντους, θυμίζοντας εν πολλοίς την περυσινή ομάδα, που έκανε περίπατο στην Ελλάδα και λίγο ήθελε να κάνει την υπέρβαση στην Ευρωλίγκα. Και όλα αυτά ενώ έλειπε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες, ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακός σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας έτσι συνέχεια στα σπουδαία πράγματα, που έκανε στο Ευρωμπάσκετ. Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν κομπιούτερ: σημείωσε μόλις 4 πόντους, αλλά έδωσε 5 ασίστ και γενικά η διαχείριση του παιχνιδιού από πλευράς του άγγιξε το τέλειο.

 

Και ο Σάσα Βεζένκοφ θύμισε τον περυσινό Βεζένκοφ με το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στον αγώνα και τους 19 πόντους, που συνολικά πέτυχε.

Ο Βεζένκοφ δεν ήταν καλός χθες απέναντι στην Χολόν και μάλιστα υπήρξαν σχετικά σχόλια στο διαδίκτυο από φίλους του Ολυμπιακού. Λες και καταστράφηκε ο κόσμος. Σήμερα, όμως, ο Βούλγαρος παίκτης έδωσε την απάντησή του, καθώς μάλιστα ήταν ο κορυφαίος στο παρκέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ευχαριστημένος από όσα βλέπει μέχρι στιγμής, περιμένει την επιστροφή του Σλούκα και θέλει την επόμενη εβδομάδα την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στην Ρόδο, όπου λογικά θα υπάρξει τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αν χάσει το Σούπερ Καπ, δεν θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού τα θέλουν όλα φέτος από την ομάδα τους. Και κυρίως να μην χάνει τίτλους από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρσέλο - Ξεκάθαρος ο Μίτσελ σε Μαρινάκη - Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος!

<

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags