Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Έστειλε... μήνυμα ο Μπαρτζώκας σε ΠΑΟ λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!
Μπάσκετ
| 2022-09-26 22:40:00

Έστειλε... μήνυμα ο Μπαρτζώκας σε ΠΑΟ λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Sportdog Team
Έστειλε... μήνυμα ο Μπαρτζώκας σε ΠΑΟ λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά τονίζοντας πάντως ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν το... βάρος για να είναι και πάλι πρωταθλητές.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν το... βάρος για να διατηρήσουν τα σκήπτρα και την φετινή σεζόν.

«Η αποστολή μας φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα έχουν εξτρά κίνητρο να μας κερδίσουν, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα έχουμε το… βάρος του να διατηρήσουμε τα κεκτημένα.  Επιπλέον, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κάτι που σημαίνει πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν αλλάζει τον στόχο μας, που ήταν και παραμένει η κορυφή. Άλλωστε, όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν νοείται να στοχεύεις σε κάτι λιγότερο. Φέτος έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, ‘χτίζοντας’ πάνω σε έναν βασικό κορμό, με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και πέρυσι, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, με υγεία και αθλητικό πνεύμα», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags