Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο μεγάλος… φόβος Μπαρτζώκα για τελικό με ΠΑΟ - Σε σούπερ κατάσταση ξένος άσος - Τον είπαν "χοντρό"
Μπάσκετ
| 2022-09-30 19:58:00

Ο μεγάλος… φόβος Μπαρτζώκα για τελικό με ΠΑΟ - Σε σούπερ κατάσταση ξένος άσος - Τον είπαν "χοντρό"

του Pick n' Scroll
Ο μεγάλος… φόβος Μπαρτζώκα για τελικό με ΠΑΟ - Σε σούπερ κατάσταση ξένος άσος - Τον είπαν "χοντρό"

Τα... έξτρα κιλά και οι εκπλήξεις που ανησυχούν τον κόουτς των Πειραιωτών. Η παρέα του Κώστα Σλούκα είναι ξεκάθαρα φαβορί στο Σούπερ Καπ, όμως καένα παιχνίδι δεν τελείωσε πριν ξεκινήσει. Τι ανησυχεί τον έμπειρο κόουτς ενόψει των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου και οι στόχοι της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κατέπληξε την περσινή χρονιά, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και παίρνοντας άνετα το νταμπλ στην Ελλάδα. Στην δε Ευρωλίγκα έφτασε ένα βήμα πριν από την πλήρη υπέρβαση, χάνοντας στις λεπτομέρειες στον ημιτελικό από την Εφές.

Φέτος τα θέλει όλα, νταμπλ, δηλαδή, Ευρωλίγκα, αλλά και το Σούπερ Καπ, που ξεκινάει αύριο στην Ρόδο. Οι Πειραιώτες είναι πολύ ικανοποιημένοι από το ρόστερ, που έφτιαξαν, και περιμένουν τώρα και τα ανάλογα αποτελέσματα στο παρκέ.

Ο Αίζάια Κάνααν είναι ένα ερωτηματικό όχι για την αξία του, αλλά για το αν μπορεί να καλύψει το κενό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που άφησε την Ευρώπη και πήγε στο ΝΒΑ και τους Μάβερικς. Ο Ντόρσεϊ είχε σκαμπανεβάσματα πέρυσι στην απόδοσή του, αλλά στα πολύ δύσκολα βγήκε μπροστά και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Ο Κάνααν είναι «killer», είναι φοβερός σουτέρ και στην άμυνα πιέζει πολύ πάνω στην μπάλα. Μένει, όμως, να φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του όταν η μπάλα θα «καίει».

Πολύ καλές εντυπώσεις στο μεταξύ έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον Ταρίκ Μπλακ. Ο έμπειρος σέντερ στα 31 του δεν είναι ο παίκτης, που ήταν στην Μακάμπι ή στο ΝΒΑ. Ξέρει, όμως, πολύ καλά τα μυστικά της θέσης «5», είναι σε εξαιρετική σωματική κατάσταση παρότι φαίνεται ότι έχει παραπάνω κιλά και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να τους δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι εκτός Σούπερ Καπ ο Μπλακ, αφού έξι ξένοι επιτρέπονται, αλλά  θα βρει τον χώρο και τον χρόνο του για να δείξει την αξία του, όπως λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πειραιά, που θέλει να ξεκινήσει την σεζόν, όπως την τελείωσε: με τίτλο δηλαδή. Στον διαφαινόμενο τελικό με τον Παναθηναϊκό ο Σλούκας και η παρέα του θα έχουν το πάνω χέρι, αλλά τους προβληματίζει σε ένα βαθμό το άγνωστο του αντιπάλου: θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε που θα παίξουν στο «τριφύλλι» ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις. Ο Μπαρτζώκας σαφώς τους ξέρει και τους δύο παίκτες, αλλά δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα σκαρώσει με αυτούς ο Ράντονιτς. Και αυτός είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του στον διαφαινόμενο τελικό με το «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιο νεανικές και "γερασμένες" ομάδες της Euroleague - Σε ποια θέση βρίσκονται ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags