Facebook Pixel Euroleague: Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα έκανε αίτηση για να διοργανώσει το Final Four της Euroleague
Μπάσκετ
| 2022-10-04 17:33:00

Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα έκανε αίτηση για να διοργανώσει το Final Four της Euroleague

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα έκανε αίτηση για να διοργανώσει το Final Four της Euroleague

Χωρίς τόπο διεξαγωγής είναι ακόμα το Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την φετινή σεζόν με πολύ γνωστή ομάδα να κάνει αίτηση ώστε να είναι εκείνη που θα αναλάβει το μεγάλο γεγονός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ζαλγκίρις Κάουνας: Το Final Four της φετινής Euroleague θέλει να αναλάβει η ομάδα από την Λιθουανία και μάλιστα ο γενικός διευθυντής της αποκάλυψε ότι ήδη έχει σταλεί αίτηση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

«Το σημαντικότερο είναι να έχουμε επιχειρηματική και αθλητική εκδήλωση. Δεν θέλουμε χρήματα για να βγουν και να μην επιστρέψουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία των προηγούμενων Final Four, θα έρχονταν περίπου 10 χιλιάδες άτομα. Ο κόσμος θα είναι εδώ για περίπου τέσσερις ημέρες και σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα δαπανηθούν περίπου 3,7 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα θα είναι περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και θα πάνε στην Euroleague, αλλά θα μείνουν και 600.000 ευρώ.

Δεν έχει οικονομικό όφελος η Ζαλγκίρις. Θέλουμε απλά να φέρουμε μια τέτοια εκδήλωση στη Λιθουανία. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα γιατί δεν θα ήταν εύκολο οικονομικά, αλλά έχουμε συμφωνήσει με τον δήμο ότι θα συνεισφέρει.

«Δεν υπάρχει εγγύηση από τη Euroleague ότι θα πάρουμε το Final 4, αλλά οι πιθανότητές μας θα αυξηθούν. Πιστεύουμε ότι αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ένα από τα όνειρά μας ως σύλλογος γιατί το γήπεδο μας φτιάχθηκε για τέτοια events», αναφέρει ο παράγοντας της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags