Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματέους Πονίτκα: Πονίτκα: "Καλύτερο να ξεκινάς με Ρεάλ - Να τους αιφνιδιάσουμε στο ΟΑΚΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-10-05 14:34:00

Πονίτκα: "Καλύτερο να ξεκινάς με Ρεάλ - Να τους αιφνιδιάσουμε στο ΟΑΚΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πονίτκα: "Καλύτερο να ξεκινάς με Ρεάλ - Να τους αιφνιδιάσουμε στο ΟΑΚΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αν μπορέσουμε να τους εκπλήξουμε και να πάρουμε εμείς με τη νίκη θα είναι εκπληκτικό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος γκαρντ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Ρεάλ μίλησε ο νέος γκαρντ φόργουορντ του Εξάστερου, Ματέους Πονίτκα.

Ο διεθνής Πολωνός εξήγησε στην κάμερα του Eurohoops γιατί είναι καλύτερο σε μια πρεμιέρα να συναντάς τοπ ομάδες όπως τους Μαδριλένους, ενώ παραδέχθηκε ότι είδε τους Ισπανούς στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα.

"Για να είμαι ειλικρινής είναι καλύτερο να ξεκινάς στην Ευρωλίγκα με τοπ ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά με τις κάπως πιο αδύναμες ας πούμε. Είναι πιο εύκολο γιατί ομάδες της υψηλότερη βαθμίδας όπως η Ρεάλ ψάχνουν τα πατήματά του στην αρχή και σου δίνεται έτσι η δυνατότητα να τις αιφνιδιάσεις, ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολό παιχνίδι, έχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Αν μπορέσουμε να τους εκπλήξουμε και να πάρουμε εμείς με τη νίκη θα είναι εκπληκτικό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 29χρονος άσος.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όσα είπε ο Πονίτκα για το επικείμενο Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (6/10, 21:00):

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags