Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκτός δυο βασικοί ξένοι του Ολυμπιακού από την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα
Μπάσκετ
| 2022-10-10 18:18:00

Μόλις έσκασε: Εκτός δυο βασικοί ξένοι του Ολυμπιακού από την πρεμιέρα με Απόλλωνα

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Εκτός δυο βασικοί ξένοι του Ολυμπιακού από την πρεμιέρα με Απόλλωνα

Χωρίς δύο βασικούς του ξένους και απόντος του Παπανικολάου, θα κάνει τη δίκη του πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Ντεμπούτο στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Μπλακ.

Ολυμπιακός: Με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες θα κάνει πρεμιέρα ο Ολυμπιακός στην Basket League απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Από χθες ήταν γνωστό ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος εξαιτίας μίας τενοντίτιδας δεν ακολούθησε καν την αποστολή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μουσταφά Φαλ, ούτε τον Αϊζάια Κάναν. Ο Γάλλος σέντερ δεν θα αγωνιστεί για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε απρόσμενα αδιαθεσία. 

Ελλείψει των δυο ξένων έτσι, ντεμπούτο στις ελληνικές διοργανώσεις θα κάνει ο Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο Super Cup της Ρόδου λόγω του περιορισμού των 6 ξένων. 

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής: Σλούκας, Γουόκαπ, Λούντζης, Κολοβέρος Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ, Πάπας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags