Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Ντέρικ Ουίλιαμς που ταξιδεύει για Βελιγράδι - Τι γίνεται με Ουόλτερς
Μπάσκετ
| 2022-10-11 21:27:00

Ανατροπή με Ντέρικ Ουίλιαμς που ταξιδεύει για Βελιγράδι - Τι γίνεται με Ουόλτερς

Sportdog Team
Ανατροπή με Ντέρικ Ουίλιαμς που ταξιδεύει για Βελιγράδι - Τι γίνεται με Ουόλτερς

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν είναι απολύτως καλά, αλλά θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι και το ματς της Πέμπτης (13/10, 20:00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Παναθηναϊκός: Ο Ντέρικ Γουίλιαμς έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση και αύριο (12/10) αναμένεται να ταξιδέψει για το Βελιγράδι (σ.σ. θα πάνε συνολικά 13 παίκτες), με τη συμμετοχή του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Εκτός μένει και πάλι ο Νέιτ Ουόλτερς, που επίσης έκανε θεραπεία και δεν προλαβαίνει με τίποτα το παιχνίδι με τους Σέρβους. Από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα, απών θα είναι ξανά ο πρώην Πράσινος Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο ηγετικός ρόλος του Ντέρικ στα αποδυτήρια

Ο Ντέρικ έχει προσαρμοστεί κάτι παραπάνω από γρήγορα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι φανερά ηγετική. Είναι από τις προσωπικότητες εκείνες που θα μιλήσουν στους συμπαίκτες του, πριν βγουν στο παρκέ για "μάχη". Άλλωστε οι εμπειρίες που έχει από το NBA και όχι μόνο, του επιτρέπουν να επιτελέσει ξεκάθαρα αυτό το ρόλο.

Ταυτόχρονα, δίνει πάρα πολλά και στους νεαρούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ. Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πόσο του αρέσουν αγωνιστικά Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ και με τον Μαντζούκα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά. Ο τελευταίος μάλιστα μιλώντας προ ημερών στο Sportdog, είχε πει για τη σχέση του με τον Ντέρικ Ουίλιαμς τα εξής:

"Με όλα τα νέα παιδιά που έχουν έρθει υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Προσπαθούν να βοηθήσουν με τις πολλές εμπειρίες που έχουν. Με τον Ντέρικ (σ.σ. Ουίλιαμς) όμως έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία και ένα "δέσιμο". Αν και είναι νωρίς ακόμα, το νιώθω πάρα πολύ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags