Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέρικ Ουίλιαμς: Τρομερός Ντέρικ Ουίλιαμς: Δεν συζητάει καν το να μην παίξει με Ερυθρό Αστέρα! (pic)
Μπάσκετ
| 2022-10-12 12:41:00

Τρομερός Ντέρικ Ουίλιαμς: Δεν συζητάει καν το να μην παίξει με Ερυθρό Αστέρα! (pic)

Sportdog Team
Τρομερός Ντέρικ Ουίλιαμς: Δεν συζητάει καν το να μην παίξει με Ερυθρό Αστέρα! (pic)

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ όχι απλώς ταξίδεψε για το Βελιγράδι με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να παίξει και να βοηθήσει κανονικά τον Παναθηναϊκό στο δύσκολο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες το βράδυ (11/10), ο Ντέρικ Γουίλιαμς έκανε θεραπεία στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και σήμερα (12/10) ο παίκτης θα ταξιδέψει κανονικά για το Βελιγράδι με την υπόλοιπη αποστολή του Εξάστερου.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θέλει πάρα πολύ να παίξει και να βοηθήσει τους Πράσινους, σε σημείο που δεν συζητάει καν το να μην είναι παρών στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα σε ερώτηση χρήστη του Twitter για το αν θα παίξει κόντρα στους Σέρβους, ο Ντέρικ απάντησε χιουμοριστικά: "Ο ουρανός είναι μπλε;".

Για μία ακόμη φορά αναδεικνύεται η ηγετική παρουσία του Ουίλιαμς στον φετινό Παναθηναϊκό. Ενώ δηλαδή ο παίκτης θα μπορούσε να μείνει εκτός για να είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος τις επόμενες ημέρες, ο ίδιος όχι απλά ακολούθησε την αποστολή της ομάδας, αλλά θα πατήσει κανονικά το παρκέ της "Χάλα Πιονίρ". Κι όλα αυτά, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο 4άρι (σ.σ. πλην Χουγκάζ) στο ρόστερ του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags