Facebook Pixel Έξαλλοι στην ΑΕΚ - "Βράζουν" οι Κιτρινόμαυροι για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-10-15 22:16:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ - "Βράζουν" οι Κιτρινόμαυροι για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στην ΑΕΚ - "Βράζουν" οι Κιτρινόμαυροι για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά παράπονα και έντονη αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ έφεραν οι αποφάσεις των διαιτητών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό των Λιοσίων.

Η ΑΕΚ έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Basket League, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό των Λιοσίων, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά. Όμως τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο ήρεμα όσο θα περίμεναν άπαντες.

Οι αποφάσεις των διαιτητών σήκωσαν αρκετή σκόνη, με τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΚ να είναι πάρα πολλά. Είναι χαρακτηριστικό πως άπαντες... έβραζαν με τις αποφάσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα ενδότερα της ομάδας αναρωτιούνταν «Ποιο μήνυμα θέλει να στείλει η ΚΕΔ με αυτά τα σφυρίγματα;»

Η Ένωση ήταν από νωρίς σε θέση οδηγού και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την ομάδα της Πάτρας, όμως αποφάσεις των διαιτητών έφεραν εκνευρισμό και αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να το παραβλέψουν στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως ήρθε η νίκη.

Μάλιστα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τόνιζαν πως στο κλειστό των Λιοσίων βρισκόταν και ο Κώστας Μουζάκης και περιμένουν από εκείνον να καταγράψει τα λάθη που έγιναν και προκάλεσαν οργή εντός των τειχών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags