Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ - Φουλάρει για 8αδα στην Ευρωλίγκα - Ανακοινώνει παίκτη!
Μπάσκετ
| 2022-10-17 18:38:00

Η μεταγραφή που αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ - Φουλάρει για 8αδα στην Ευρωλίγκα - Ανακοινώνει παίκτη!

του Pick n' Scroll
Η μεταγραφή που αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ - Φουλάρει για 8αδα στην Ευρωλίγκα - Ανακοινώνει παίκτη!

Ο Νο1 στόχος του Ράντονιτς και το τελευταίο εμπόδιο πριν τις υπογραφές. Οι Πράσινοι μετρούν αντίστροφα για την τελευταία κίνησή τους, με την οποία και θα ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ. Ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή σεζόν;

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λαυρίου χθες το απόγευμα, το ενδιαφέρον έχει στραφεί πλέον στα παιχνίδια με Αλμπα και Μονακό, ενώ έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης του «4αριού». Πλέον υπάρχουν αρκετές και καλές επιλογές και είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο παίκτης, που θα πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Καθώς έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο πρώην του Πόρτλαντ και της Μινεζότα, Τζέικ Λέιμαν, είναι ο πρώτος στόχος. Τα στοιχεία του Αμερικάνου αρέσουν πολύ στον Ντέγιαν Ράντονιτς και εδώ και καιρό υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πλέον το πράγμα προχωράει καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος, μετά την αποπομπή του από τους Μπόστον Σέλτικς.

Η λίστα του Παναθηναϊκού, όμως, έχει και άλλα ονόματα. Και ανάμεσα σε αυτά είναι ορισμένα, που έχουν ακουστεί και γραφτεί ήδη. Όπως του Ντι Τζέι Ουίλσον, που παλιότερα ήταν στους Μπακς με τον Γιάννη, του Ζίλαν Τσίθαμ, αλλά και του Κέλαν Μάρτιν, ο οποίος από όλους αυτούς είναι ο μοναδικός, που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί στην Λούντβιγκσμπουργκ.

Αν δεν προχωρήσει, δηλαδή, του Λέιμαν, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν εκ των άλλων τριών και όπως και να έχει κάποιος από αυτούς θα θέλει να έρθει στην Ευρώπη. Γιατί εκεί είναι το πρόβλημα πλέον: «κόπηκαν» πολλοί παίκτες από τις ομάδες του ΝΒΑ, αλλά το θέμα είναι ποιοι από αυτούς θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη.

Δύσκολα, πάντως, ένας τουλάχιστον από τους τέσσερις, που αναφέραμε, να μην έρχεται στην Ευρώπη, οπότε πλέον είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να κλείσει ένα θέμα, που τόσο πολύ τράβηξε, τόσο πολύ τον ταλαιπώρησε.

Με ένα καλό «4άρι» ακόμα, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι πλήρης και θα μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, που είναι ο βασικός της στόχος. Εχει τύχη καθώς βλέπουμε και διάφορες ομάδες, όπως η Βαλένθια, η Βιλερμπάν ή ο Ερυθρός Αστέρας, να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Και σίγουρα δεν είναι καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λέιμαν, η σύνδεση με Μήτογλου και ο όγδοος ξένος Άντριους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags