Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά την... 30αρα - "Σύννεφα" για ξένο άσο, προβληματισμός για το μέλλον του!
Μπάσκετ
| 2022-10-20 12:36:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά την... 30αρα - "Σύννεφα" για ξένο άσο, προβληματισμός για το μέλλον του!

του Νίκου Στεργίου
Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά την... 30αρα - "Σύννεφα" για ξένο άσο, προβληματισμός για το μέλλον του!

Μπορεί να είναι ακόμα αρχή, όμως μερικά πράγματα φαίνεται ήδη να μην πηγαίνουν τόσο καλά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ένα από αυτά, είναι και η απόδοση ενός συγκεκριμένου ξένου άσου της ομάδας.

Κάθε άλλο παρά ηρεμία επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Άλμπα στο Βερολίνο. Μιλάμε για ένας ματς που σχεδόν κανένας παίκτης του Ντέγιαν Ράντονιτς, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα. Ακόμα και ο Άντριους που ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη πήρε ελάχιστο χρόνο στο παρκέ.

Βέβαια, υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη θετικό πρόσημο (Λι, Άντριους, Ουίλιαμς), άλλοι που έχουν δεδομένη ποιότητα αλλά θέλουν κι άλλο χρόνο (Γκριγκόνις, Πονίτκα), ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας που η αλήθεια είναι ότι έχει προβληματίσει με την έως τώρα εικόνα του. Ο λόγος, για τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο Λιθουανός σέντερ έχει εξαιρετικά στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον παρουσιάζεται ιδιαίτερα αργός, βαρύς στις κινήσεις του, την ίδια στιγμή που στην άμυνα εμφανίζει επίσης σοβαρά ελλείμματα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, πως ο Παναθηναϊκός ήθελε άλλου είδους παίκτη πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη στο "5".

Στην παρούσα φάση δεν τίθεται κάποιο θέμα με το μέλλον του Γκουντάιτις στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο αν η αγωνιστική παρουσία του 29χρονου σέντερ δεν βελτιωθεί, τότε δεν θα έπρεπε να αποκλείαμε μια πιθανή αλλαγή στη γραμμή ψηλών του Πράσινου ρόστερ. Κι ας μην διαφαίνεται κάτι τέτοιο άμεσα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα παλέψει αυτός ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό; - "Όργια" Γκριγκόνις στο ΣΕΦ - Τι θα έκανε ο Λαρεντζάκης;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags