Facebook Pixel Γιώργος Παπαγιάννης: Νέα εξέλιξη για Παπαγιάννη! Τα δίνει όλα για να παίξει με Μονακό - Αυτή η απόφαση για Ουίλιαμς
| 2022-10-21 20:15:00

Νέα εξέλιξη για Παπαγιάννη! Τα δίνει όλα για να παίξει με Μονακό - Αυτή η απόφαση για Ουίλιαμς

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη για Παπαγιάννη! Τα δίνει όλα για να παίξει με Μονακό - Αυτή η απόφαση για Ουίλιαμς

Πολύ σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Έλληνα σέντερ των Πρασίνων που όπως έγινε γνωστό από το πρωί ήταν στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές. 

Γιώργος Παπαγιάννης: Κανονικά στην 12αδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Μονακό είναι τόσο ο Έλληνας σέντερ και ο Ντέρικ Ουίλιαμς ενόψει της αναμέτρησης με την Μονακό, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, μιας και όπως έγινε γνωστό ο αρχηγός του Τριφυλλιού βγήκε από το νοσοκομείο, που είχε εισαχθεί λόγω στομαχικών διαταραχών και κατευθύνεται προς το ΟΑΚΑ και πλέον ο Ράντονιτς θα αποφασίσει αν τον χρησιμοποιήσει.

Την ίδια στιγμή και ο Ντέρικ Ουίλιαμς είναι στη διάθεση του τεχνικού του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικάνο να... σφίγγει τα δόντια και να είναι στην 12αδα παρά το χτύπημα που έχει δεχτεί στον μηρό και του στέρησε τη συμμετοχή στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η 12άδα του Παναθηναϊκού: Μποχωρίδης, Λι, Άντριους, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς Χουγκάζ, Μαντζούκας, Γ. Καλαϊτζάκης, Π. Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις, Πονίτκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags