Facebook Pixel Μπάρακ Ομπάμα: Απίθανη εξέλιξη! Έτοιμος να πάρει ομάδα στο NBA ο Ομπάμα
Μπάσκετ
NBA
| 2022-10-28 01:06:00

Απίθανη εξέλιξη! Έτοιμος να πάρει ομάδα στο NBA ο Ομπάμα

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη! Έτοιμος να πάρει ομάδα στο NBA ο Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν γνωστός για την αγάπη του προς το μπάσκετ και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμος να εμπλακεί και να καταθέσει προσφορά για να αγοράσει ομάδα από το ΝΒΑ.

Μπάρακ Ομπάμα: Είδηση... βόμβα από τις ΗΠΑ καθώς είναι πολύ καιρό γνωστό ότι οι Φίνιξ Σανς είναι στην αναζήτηση αγοραστή, μιας και ο νυν ιδιοκτήτης Ρόμπερτ Σάρβερ εμπλέκεται σε σκάνδαλο ρατσιστικών και μισογυνικών συμπεριφορών αλλά και σεξουαλικών παρενοχλήσεων και όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Μπιλ Σίμονς ο πρώην πρόεδρος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα από το Φίνιξ κοστολογείται από 2.5 έως 4 εκατομμύρια ευρώ την ίδια ώρα που ο πρώην πλανητάρχης υπολογίζεται πως έχει περιουσία 70 εκατομμυρίων, δεν πρόκειται να μπει μόνός του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά μέσω ενός επενδυτικού γκρουπ, με το σκεπτικό αυτό να κάνει πιο εφικτό το σενάριο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπάρακ Ομπάμα, το 2020, όταν οι παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν από τη φούσκα του Ορλάντο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για μία ακόμα δολοφονία Αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό, είχε συζητήσεις με τους Λεμπρον Τζειμς και Κρις Πολ κάτι που τους έκανε να αλλάξουν άποψη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags