Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Με μεγάλη απουσία στην Αθήνα η Παριτζάν για το ματς με τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-11-02 02:14:00

Με μεγάλη απουσία στην Αθήνα η Παριτζάν για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Με μεγάλη απουσία στην Αθήνα η Παριτζάν για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ένα από τα βαριά "χαρτιά" του Ζοτς αμφίβολο για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Euroleague είναι ο Τζέιμς Νάναλι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην Παρτιζάν, με τον Νάναλι συγκεκριμένα να είναι δύσκολο να προλάβει την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι από τα βασικά "κλειδιά" της ομάδας του Ζοτς και ενδεχόμενη απουσία του, θα επηρεάσει σημαντικά τα πλάνα του κορυφαίου Σέρβου τεχνικού.

Σημειώνεται, ότι ο Νάναλι δεν έχει προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες ημέρες και είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο, να μην συμπεριληφθεί καν στην αποστολή για Αθήνα. Ταυτόχρονα, ο παίκτης μπορεί να χάσει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το οποίο ακολουθεί αμέσως μετά τον Παναθηναϊκό για την Παρτιζάν.

Όσον αφορά τους Πράσινους, τέλος, με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (1/11) το μεσημέρι η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Ασπρόμαυρους της Σερβίας. Άπαντες ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, οπότε για πρώτη φορά στη σεζόν ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags