Facebook Pixel Συγκλονιστική συνέντευξη Ιτούδη! «Προσεύχομαι πριν τα ματς -Εκεί δάκρυσα» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-04 10:14:00

Συγκλονιστική συνέντευξη Ιτούδη: "Εκεί δάκρυσα" - Ατακάρες από Σπανούλη-Διαμαντίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστική συνέντευξη Ιτούδη: "Εκεί δάκρυσα" - Ατακάρες από Σπανούλη-Διαμαντίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησαν για αυτόν Ζοτς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Παπαπέτρου, αλλά και οι γονείς του.

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ξεκίνησε το «ταξίδι» ως ποδοσφαιριστής. Όμως τα μακριά του μαλλιά δεν άρεσαν στον προπονητή του και έτσι αυτός στράφηκε στο μπάσκετ. Και σήμερα ο Δημήτρης Ιτούδης είναι προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας και ένας από τους σημαντικότερους κόουτς της Ευρώπης.

Παιχνίδια της τύχης. Σαν την μπάλα που γυρίζει γύρω γύρω στην στεφάνη, πριν «αποφασίσει» να γίνει καλάθι. Οι «Πρωταγωνιστές» ταξίδεψαν στα Τρίκαλα Ημαθίας, στο Βελιγράδι και στην Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουν το προφίλ του Δημήτρη Ιτούδη και να μάθουν άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του.

Στα Τρίκαλα Ημαθίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε τους γονείς του οι οποίοι και του αποκάλυψαν ότι τον προόριζαν για γεωπόνο και μπουζουκτσή! Στο Βελιγράδι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκαλύπτει τι είναι αυτό που ξεχώρισε στον Ιτούδη και τον κάλεσε να έρθει μαζί του ως βοηθός του στον Παναθηναϊκό. Στην Κωνσταντινούπολη, ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά τον Δημήτρη Ιτούδη στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε και περπατά μαζί του στις γειτονιές της Πόλης που συχνάζουν οι φίλαθλοι της Φενέρ.

Τι δεν πήγε καλά στον αγώνα με την Γερμανία; Πως ήταν η συνεργασία του με τους Αντετοκούνμπο; Τι σχεδιάζει για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής; Είναι κάποια από τα θέματα που συζητά με τον Σταύρο, ο Δημήτρης Ιτούδης. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά τα δύο ιερά τέρατα της Εθνικής μπάσκετ, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Συζητούν όσα θυμούνται από τα χρόνια που έπαιζαν μαζί στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως βοηθό προπονητή τον Ιτούδη και τι πιστεύουν για την Εθνική ομάδα που «χτίζει» σήμερα.

Στην εκπομπή, επίσης, μιλούν για τις στιγμές που έζησαν στο Eurobasket παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags