Facebook Pixel Μάχη για τα δικαιώματα της Euroleague: NOVA vs. Cosmote TV!
Μπάσκετ
| 2022-11-26 17:05:00

Νέα μάχη Cosmote - NOVA για Euroleague - Απίστευτα ποσά για τα δικαιώματα - Τι ισχύει

Sportdog Team
Νέα μάχη Cosmote - NOVA για Euroleague - Απίστευτα ποσά για τα δικαιώματα - Τι ισχύει

Η αντίστροφη μέτρηση για το πού θα βλέπουμε την Euroleague την επόμενη τριετία (2023-2026), ξεκίνησε και παράγοντες της αγοράς κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μπάσκετ που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

 

Euroleague: Η αντίστροφη μέτρηση για το πού θα βλέπουμε την Euroleague την επόμενη τριετία (2023-2026), ξεκίνησε και παράγοντες της αγοράς κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μπάσκετ που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Η προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών εκπνέει την 1η Δεκεμβρίου και εάν δεν υπάρξει παράταση ή κάποιου είδους μετάθεση της διαδικασίας, ως τις 5 με 10 Δεκεμβρίου θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Τη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, είτε θα συνεχίσει να μεταδίδεται από τη NOVA είτε θα… μετακομίσει στην Cosmote TV.

Το τρέχον συμβόλαιο κόστισε περί τα 12,5 εκατ. ευρώ στη NOVA και στην αγορά λένε πως η επόμενη τριετία θα μπορούσε να ανέβει στα 15 εκατ. ευρώ. Θα φανεί ποιος παίζει μεγάλο μπάσκετ και… στα τηλεοπτικά.

πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags