Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ - Ολυμπιακός: Ανατροπή με Βεζένκοφ - Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό - "Απαντούν" οι Αγγελόπουλοι
| 2022-11-27 17:36:00

Ανατροπή με Βεζένκοφ - Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό - "Απαντούν" οι Αγγελόπουλοι

Sportdog Team
Ανατροπή με Βεζένκοφ - Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό - "Απαντούν" οι Αγγελόπουλοι

Το ενδιαφέρον για τον άσο των Πειραιωτών, η τρομερή σεζόν και η ομάδα που τον παρακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια του!

O Σάσα Βεζένκοφ που κάνει τη χρονιά της ζωής τους συνεχίζει και βρίσκεται στο στόχαστρο των Σακραμέντο Κινγκς!

Μάλιστα, δημοσίευμα τονίζει πως θα επανέλθουν το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Ο ύψους 2.06μ.  φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» κάνει απίθανη χρονιά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον από την ομάδα του NBA, ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Εξάλλου, ο Λουκ Άνταμς στην ιστοσελίδα «Hoopsrumors» τονίζει πως: «Ο Βεζένκοφ έρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας στην κορυφή της ελληνικής Basket League στο σκοράρισμα και κατακτώντας το βραβείο MVP και το πρωτάθλημα. Κέρδισε επίσης μια θέση στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague. Ο 27χρονος φόργουορντ μοιάζει ακόμα καλύτερος μέχρι στιγμής τη σεζόν 2022-23. Σε 10 αγώνες της EuroLeague, είναι δεύτερος στο σκοράρισμα (20,1 PPG) και πρώτος στα ριμπάουντ (8,7 RPG), οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε ρεκόρ 7-3.

Αφού απέκτησαν τα δικαιώματα του Βεζένκοφ από το Κλίβελαντ μέσω trade την ημέρα του draft, οι Κινγκς σχεδίαζαν να συναντηθούν μαζί του κατά τη διάρκεια του Summer League του Λας Βέγκας για να συζητήσουν για το μέλλον του. Ωστόσο, αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ και το Σακραμέντο δεν τον υπέγραψε για τη σεζόν 2022-23. Με βάση τον τρόπο που έχει εξελιχθεί αυτή η σεζόν μέχρι στιγμής, υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται περισσότερο να συνεργαστούν το επόμενο καλοκαίρι», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags