Facebook Pixel Εισιτήρια Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Ανακοινώθηκαν οι τιμές
Μπάσκετ
| 2022-11-28 21:06:00

Έσκασε τώρα! Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - ΠΑΟ - Αυτές οι τιμές

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - ΠΑΟ - Αυτές οι τιμές

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι Αιωνίων της Basket League την Δευτέρα (5/12) με τους Ερυθρόλευκους να ενημερώνουν ότι τα εισιτήρια είναι πλέον σε κυκλοφορία και τους τρόπους που γίνεται η διάθεση.

Ολυμπιακός: Στην κορυφή της Basket League είναι οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό  (5/12, 19:15) για την 8η αγωνιστική, ενημερώνοντας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

"H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος Basket League 2022 - 2023 με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της Δευτέρας 05/12/2022, με ώρα έναρξης 19:15, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο2111 996007.
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ.,την Παρασκευή 02/12/2022 από τις 10:00– 18:00, Σάββατο 03/12/2022 από τις 10:00 – 16:00 και την ημέρα του αγώνα Δευτέρα 05/12/2022 από τις10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα ή και μέχρι εξαντλήσεώς τους

Όσοι κάτοχοι διαρκείας δεν έχουν παραλάβει μέχρι τώρα τα διαρκείας τους,την ημέρα του αγώναμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα εκδοτήρια απότις10:00 μέχρι και τηνώρα έναρξης του αγώνα. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που εισέρχονται από την πύλη των επισήμωνθα μπορούν να τα παραλάβουν από την συγκεκριμένη πύλη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 50€, 80€ και 200€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών καιVIP,μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

• Συνιστάται η χρήση μάσκας.
• Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο(2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
• Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού όπως επίσης και τα ανάλογα τεστ. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/τωνπαιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 18:00 στο [email protected] για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι υποχρεωτική.

Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣυπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θαπρομηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλουΟλυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.
PARKING

Δικαίωμα εισόδου στα PARKING του ΣΕΦ έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας VIP, COURT SEATS, BASELINE, EXECUTIVE A και EXECUTIVE B, δηλαδή οι φίλαθλοι που τους έχει δοθεί ήδη δωρεάν η αντίστοιχη κάρτα PARKING A ή PARKING B", αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags