Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Για αυτό είναι κομβικό το παιχνίδι του ΠΑΟ στο Κάουνας - Με νίκη αλλάζουν τα πάντα
Μπάσκετ
| 2022-12-02 20:13:00

Για αυτό είναι κομβικό το παιχνίδι του ΠΑΟ στο Κάουνας - Με νίκη αλλάζουν τα πάντα

Sportdog Team
Για αυτό είναι κομβικό το παιχνίδι του ΠΑΟ στο Κάουνας - Με νίκη αλλάζουν τα πάντα

Οι Πράσινοι προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα στην Euroleague και πλέον ταξιδεύουν στη Λιθουανία που αν καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί τους μπορεί να τους αλλάξει όλη τη χρονιά.

Παναθηναϊκός: Στο γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν βελτιωθεί και πως αυτό μπορεί να δώσει μεγάλες πιθανότητες νίκης στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις, κάτι που αν γίνει θα μπορούν να μιλούν για 8αδα στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης.

«Το ιδανικό για να διεκδικήσει και να πάρει τη νίκη θα είμαι να εμφανιστεί ένας βελτιωμένος Παναθηναϊκός, να συνεχίσει στον ίσιο δρόμο που φαίνεται να μπαίνει. Οι τελευταίες εμφανίσεις ήταν καλές, οι νίκες με Βίρτους και Βιλερμπάν του έδωσαν μια ώθηση ψυχολογική, βρίσκει σιγά σιγά ένα μπούσουλα και το σημερινό ματς είναι πάρα πολύ κομβικό για να δείξει… τι ψάρια πιάνει στην Ευρωλίγκα. Με διπλό στο Κάουνας θα μπορεί να συζητάει για οκτάδα δειλά-δειλά, να διεκδικήσει έστω μια θέση. Αν χάσει θα μείνει πάλι πίσω, θα μπει σε μια διαδικασία εσωστρέφειας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ επισήμανε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για το Τριφύλλι μιας και η Ζαλγκίρις να είναι αήττητη εντός έδρας, ενώ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες από τον Ιανουάριο του 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags