Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέρικ Ουίλιαμς: Παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ευρωπαϊκής καριέρας του - Γουστάρει Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-12-03 11:10:00

Ντέρικ Ουίλιαμς: Παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ευρωπαϊκής καριέρας του - Γουστάρει Παναθηναϊκό!

Ντέρικ Ουίλιαμς: Παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ευρωπαϊκής καριέρας του - Γουστάρει Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήταν καταπληκτικός και στο Κάουνας, πετυχαίνοντας 25 πόντους και συντελώντας τα μέγιστα στο τεράστιο διπλό του Παναθηναϊκού στη Zalgirio Arena.

Παναθηναϊκός - Ντέρικ Ουίλιαμς: Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση είχε φυλαγμένη και απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας ο Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έκανε απίθανη τρίτη περίοδο στη Zalgirio Arena με 14 πόντους, τελειώνοντας τελικά το ματς με 25 πόντους ως MVP του αγώνα!

Έχοντας πλέον ένα σαφές δείγμα 11 αγωνιστικών στην Euroleague, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πια το εξής: Ο Ουίλιαμς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ευρωπαϊκής του καριέρας στον Παναθηναϊκό! Ούτε στην Μπάγερν, ούτε στη Φενέρ, ούτε στη Βαλένθια, ούτε στην Μακάμπι ο άλλοτε ΝΒΑer δεν ήταν τόσο επιδραστικός για την ομάδα του, όσο τώρα στον Εξάστερο.

Ο λόγος που στο Τριφύλλι κάνει τρομερά πράγματα, είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού πραγμάτων. Πρώτον, έχει έρθει σε μία ομάδα που έχει ηγετικό ρόλο. Δεν ήρθε ούτε να συμπληρώσει, ούτε να προσθέσει εμπειρία. Ήρθε για να πρωταγωνιστήσει και αυτό κάνει. Δεύτερον και εξίσου σημαντικό, είναι το γεγονός ότι... γουστάρει τον Παναθηναϊκό. Το κλαμπ, τον κόσμο του, τον παλμό που δίνει στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, κάτι που έχουμε αναφέρει ξανά και θα το επαναλάβουμε, είναι ότι ο Ντέρικ αποτελεί φοβερά συνθετικό στοιχείο στα αποδυτήρια του Εξάστερου και συντελεί τα μέγιστα στη διαμόρφωση ενός οικογενειακό κλίματος μεταξύ των παικτών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags