Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Να βρει λύση στο ροτέισον ο Μπαρτζώκας γιατί..." - "Το ματς κρίθηκε σε κάποια φαλτσοσφυρίγματα"
Μπάσκετ
| 2022-12-06 13:37:00

"Να βρει λύση στο ροτέισον ο Μπαρτζώκας γιατί..." - "Το ματς κρίθηκε σε κάποια φαλτσοσφυρίγματα"

Sportdog Team
"Να βρει λύση στο ροτέισον ο Μπαρτζώκας γιατί..." - "Το ματς κρίθηκε σε κάποια φαλτσοσφυρίγματα"

Σχόλιο για το χθεσινό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και πού κρίθηκε ο νικητής.

Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης σχολίασαν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το χθεσινό ντέρμπι του ΣΕΦ και την επόμενη μέρα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

«Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε και αν είναι προσεκτικός δεν χάνει το πλεονέκτημα έδρας, που δεν σημαίνει τίποτα όμως. Στο χειρότερο παιχνίδι του δεν έχασε κι αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του, αλλά έλαβε το μήνυμα πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση οι εγχώριοι τίτλοι», ανέφερε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε: «Τα προβλήματα του Ολυμπιακού δεν τα μάθαμε χθες. Αν δεν βρει λύσεις στο ροτέισον ο Μπαρτζώκας, όταν θα κρίνονται οι τίτλοι τα βασικά του όπλα θα είναι πολύ καταπονημένα. Θα πρέπει ο προπονητής τώρα που ομαλοποιείται το πρόγραμμα να δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες για να διευρύνει το ροτέισον και να υπολογίζει σε περισσότερους παίκτες».

Στον αντίποδα, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει την ψαλίδα με τον Ολυμπιακό. Το ματς κρίθηκε στο σουτ και από κάποια φαλτσοσφυρίγματα. Είναι πάντως προφανές πως έχει προοδεύσει πολύ η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Ράντονιτς έχει μάθει πλέον καλά το υλικό του και μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα. Τα τάιμ άουτ που παίρνει είναι σε καίρια σημεία. Αν ο Γουίλιαμς ήταν σε ένα μέτριο βράδυ θα μπορούσε να φύγει με το διπλό. Με την προσθήκη του κανονικού Γκριγκόνις κι όχι αυτού που περισσότερο μπέρδευε την ομάδα, ο Παναθηναϊκός τώρα που πλέον έχει κάποιες σταθερές μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags