Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Κίνηση-ματ Παππά από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Αρμάνι - "Πρόλαβε" τον Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-12-09 14:53:00

Κίνηση-ματ Παππά από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Αρμάνι - "Πρόλαβε" τον Ράντονιτς

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Παππά από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Αρμάνι - "Πρόλαβε" τον Ράντονιτς

Γενικά πάντως όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είδαν πόσο έντονα έζησε το ματς με την Αρμάνι ο Νίκος Παππάς. Η κίνηση που έκανε σε κρίσιμο σημείο.

 

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με την Αρμάνι οι διαιτητές σφύριξαν αμυντικό φάουλ του Πονίτκα πάνω στον Μέλι, με τον Πολωνό γκαρντ/φόργουορντ αρχικά να αποβάλλεται.

Με το σκορ λοιπόν στο 78-75 υπέρ του Τριφυλλιού στην παράταση, το παιχνίδι διεκόπη 1:33 πριν το φινάλε, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το 5ο φάουλ του Πολωνού ορθώς του χρεώθηκε ή αν ήταν επιθετικό του Μέλι. Εκείνη τη στιγμή στον πάγκο των Πράσινων επικράτησε ένας μικρός χαμός, με τον Νίκο Παππά να σηκώνεται από τη θέση του και να συμβουλεύει τον Ντέγιαν Ράντονιτς να ζητήσει challenge, κάτι που αμέσως μετά έκανε και ο Βόβορας.

Τελικώς, οι ρέφερι πήγαν μόνοι τους στη γραμματεία χωρίς να χρειαστεί challenge από πλευράς Ράντονιτς και έτσι άλλαξαν την απόφασή τους, δίνοντας επιθετικό φάουλ σε βάρος της ομάδας του Μεσίνα! Με άλλα λόγια, το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν πρόλαβε καν να ζητήσει από τους διαιτητές να δουν την επίμαχη φάση, αν και ήταν έτοιμοι να το πράξουν με την παρέμβαση (μεταξύ άλλων) Παππά. Γενικά πάντως όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, είδαν πόσο έντονα έζησε το ματς με την Αρμάνι ο Έλληνας γκαρντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags